Månedsmagasinet på Costa del Sol

Skandinavenes fortrukne eiendomsadministrasjonsfirma i Marbella-området

Og det er det en svært enkel forklaring på; AMBLE Management har nemlig eksistert i mer enn 25 år og har hjulpet skandinaver i Marbella-området med alt fra A til Å. Personalet snakker “skandinavisk” samt engelsk og spansk, dessuten samarbeider AMBLE Management med spanske advokater, håndverkere, mm og garanterer at klarer alle utfordringer som kan oppstå når man eier bolig i Spania. AMBLE Managements mål er å sørge for at boligeieren som bestiller tjenester fra AMBLE Management, får et Syden-opphold uten bekymringer. AMBLE Management tilbyr et bredt tilbud av ytelser, fra vanlig vedlikehold av boligen, rengjøring, byggearbeider, utvidelser og renoveringer, samt byggeadministrasjon, vedlikehold av hager og pools. Dessuten sørger de også for betaling av alle regninger som skatt, elektrisitet og vann, samt forsikringer og sørger for innmelding i folkeregisteret. En gang i uken besøkes boligen og alt sjekkes slik at eventuelle nyoppståtte problemer blir oppdaget raskt. Det kan dreie som om vann- og fuktskader, problemer med alarmsystemet, skadedyr, telefon, mm. Dessuten sørges det for rengjøring av utvendige terrasser slik at avløp ikke blir tilstoppet og skaper vannskader ved regn, posten blir sortert og eventuelle regninger betalt.
AMBLE Management kan også sørge for å få bilen på verksted samt til ITV-kontroll når det er aktuelt. Hvis man ikke bor i sin sørspanske bolig hele året rundt og derfor kommer til et tomt kjøleskap, kan AMBLE Management sørge for at poser med drikkevarer og mat står klart når man ankommer.
Kort sagt kan man ved hjelp av AMBLE Managements ytelser nyte livet uten bekymringer fordi firmaet har høy kompetanse og erfaring innenfor alle de områdene de beskjeftiger seg med. For priser og ytterligere informasjon, kontakt AMBLE Management på 952 78 38 11 eller info@amble.es.

Stort utvalg av boliger til salgs eller leie hos Start Group i Calahonda
Eiendomsmegleren Start Group har de siste 10 årene formidlet salg og kjøp av eiendommer på kysten mellom Marbella og Fuengirola. Fra det sentralt beliggende kontoret ved postkontoret i El Zoco i Calahonda betjenes kundene på hele seks språk. Selv i de nåværende vanskeligere tidene klarer firmaet seg bra, takket være mange års erfaring. Det betyr også at Start Group har en portefølje på over 300 eiendommer til salgs og ca. 50 eiendommer til leie. Start Group har blant annet 2-roms leiligheter til salgs for bare 100.000 euro, rekkehuse fra 200.000 euro og villaer fra 350.000 euro. Flesteparten av eiendommene ligger i områdene Cabopino, Calahonda, Riviera, La Cala og Elviria.
Start Group ble etablert av svenske Christofer Fogelberg som i dag driver firmaet sammen med Pascal van der Woude fra Nederland. Dessuten arbeider spanske Aurora Ruiz som er oppvokst i New Jersey, også på kontoret.
– At vi kommer fra forskjellige land har vært en stor fordel gjennom årene, forteller Christofer Fogelberg og fortsetter: – På kontoret snakker vi spansk, engelsk, nederlandsk, fransk, tysk og skandinavisk. Derfor er vi i stand til å gi en komplett service til alle våre kunder på deres språk. Det gir en merkbar trygghet hos kundene. I tillegg til salg, kjøp og utleie, kan vi også tilby våre kunder fordelaktige banklån fordi vi har gode kontakter til bankene her på kysten.
På hjemmesiden www.startgroup.com kan du se eiendommene som er til salgs eller utleie. Hjemmesiden finnes på svensk, engelsk, spansk og russisk. For øyeblikket ligger eiendomsprisene på et godt nivå der det er enkelt å finne ønskeboligen til en fornuftig pris.
– Vi tar oss av alle typer forespørsler og gjør vårt beste for å hjelpe våre kunder. Alle er velkommen til å besøke vårt kontor, ringe eller sende oss en e-post. Vi leter alltid etter flere boliger til salgs til våre kunder, så kontakt oss gjerne for en gratis vurdering av din bolig, avslutter Christofer Fogelberg. For mer informasjon, ring 952 90 48 90 eller se www.startgroup.com.

Alfa – en ny folkelig trend?
Samtaler rundt eksistensielle spørsmål lokker mennesker rundt om i verden til å ta et alfakurs. Antall deltakere øker stadig og har nå kommet opp i over 16 millioner mennesker.
Det er kirker med så vel katolske som protestantiske tradisjoner i 170 land som nå forenes rundt Alfa. Alle, uansett bakgrunn, er velkommen til i fellesskap og i en gemyttlig atmosfære å diskutere og uttrykke sine egne tanker rundt de mest sentrale spørsmålene i livet: Hvor kommer vi fra? Hvor skal vi hen?
Hvorfor er vi her? Kort sagt: Hva er meningen med livet?
Alfa ”world wide” øker med over 20 % hvert år. Land der man tidligere ikke kjente til Alfa, ligger nå i startgropen for å bli introdusert. Medarbeidere fra den anglikanske kirken i London, der Alfa startet for 18 år siden, reiser nå verden rundt og utdanner
Lokale alfaledere.
– Grunnen til at Alfa har blitt så populært skyldes blant annet kursene dekker et grunnleggende behov som vi alle bærer på, nemlig hjelp og veiledning når vi søker svar på hva livet egentlig går ut på, sier Alphaleder Jan Eveborn.
Nesta kurs starter 8. februar kl. 18.00 på restaurant Las Gemelas i Fuengirola. Ingen forhåndspåmelding.

Gode tilbud på balkonginnglassing fra Direct Glass
Hvis du vurderer å investere i balkonginnglassing, nye dører og vinduer, sikkerhetspersienner, et glasstak eller et nytt bad eller glassdør til dusjen, har Direct Glass noen fantastiske tilbud i det nye året.
Direct Glass har eksistert i 16 år på Costa del Sol og det feires med et unikt tilbud. De første 16 nye kundene i 2011 får gratis montering ved kjøp av et av firmaets boligprodukter. Og hvis man anbefaler Direct Glass til sine venner, er man kanskje den heldige vinneren av Direct Glass’s produkter uten beregning.
Direct Glass søker dessuten etter hjem som kan figurere i deres nye katalog. Interesserte kan oppnå store rabatter på de forskjellige produkter.
Ring eller send en e-post for mer informasjon. Tlf. 622 130 796 eller e-post glasscurtainsspain@yahoo.es.

Italiensk mat laget på tradisjonelt vis

Ristorante Pizzaría Baldo er en stor italiensk restaurant som er eid av sicilianske Baldo. Restauranten åpnet for litt over et år siden og er i dag et av favorittspisestedene på Plaza de la Hispanidad, nær Feria-plassen i Fuengirola. Det skyldes ikke bare den hyggelige italienske atmosfæren, men like mye den varierte menyen med over 120 forskjellige hjemmelagede retter som nesten alle er laget av råvarer og krydder importert fra Italia. Dessuten er det alltid enkelt å finne parkeringsplass rett utenfor døren.
Restauranten holder åpent hele dagen og er derfor det ideelle spisestedet både for lunsj og middag. Menyen består både av lette og tyngre retter som antipasta, supper, salater, fettuccine, spaghetti, fisk, kjøtt og lekre italienske desserter som tiramisú og cannolo siciliano. Blant spesialitetene er lasagne, cannelloni, schiaffoni, risotto og rundt 50 forskjellige slags pizzaer samt flere forskjellige vegetarretter.
Innehaver Baldo ser fram til det nye året da mange nordmenn har vendt tilbake til kysten etter jul og nyttår nordpå. Derfor har Ristorante Pizzería Baldo de neste månedene forskjellige tilbud som for eksempel en tapas og en øl for kun 1,30 euro eller dagens rett for bare 7,90 euro.
Restauranten har plass til 70 gjester fordelt på den overdekkede, utendørs terrassen og lokalet innenfor som er ideelt for arrangementer av fødselsdagsfester, firmafester, julelunsjer eller en sammenkomst for venner og familie.
Hvis du vil oppleve ”tutto lo bueno de Italia”, så besøk Ristorante Pizzería Baldo. Se også www.cepymeweb.com/ristorantepizzeriabaldo/ for ytterligere informasjon.

Innvielsessamling
26. november inviterte Jensen Store og Blond alle nysgjerrige på innvielsessamling fordi de to forretningene nå holder til i samme lokaler Poligono Nueva Campana, Nueva Andalucia.
Lokalet er stort og her finnes det virkelig plass både for Jensen Stores skandinaviske kvalitetssenger som finnes på grunnplanet og til Blonds egendesignede møbler i tre med en virkelig skandinavisk følelse som finnes både en trapp ned og i andre etasje.
De mange gjestene ble servert både lekre snitter og utsøkte viner. Marie og Morgan fra Vinos Skantz underholdt gjestene med demonstrasjon av hvordan man korrekt åpner en flaske cava, samt med morsomme vinhistorier.

Pengene fra veldedighetslunsjen på Hotel Tamisa Golf 5. desember 2010 ble overrakt til representanter for PAD og El Refugio del Burrito på Centro Ideas julemarked 11. desember. Det innsamlede beløpet på 808,50 euro ble likt fordelt mellom de to dyrebeskyttelsesforeningene.
Takk til alle sponsorer og hjelpere for deres innsats, gaver og vouchers, samt for deres store omtanke for dyrenes velferd.
Mange hilsener Randi, Mona, Jytte, Elena, Mark og Inga

Skandinavisk Golf Cup 2011 på Valle Romano
Skandinavisk Golf Cup 2011 spilles i år på den nye mesterskabsbane Valle Romano i Estepona. Utlandsmäklarna, Commerzbank, IURA Advokat firma samt Valle Romano inviterer i samarbejde til en fantastisk dag på denne fine bane til en pris, som overgår det fleste forventninger.
Golfmatchen bliver spillet fredag d. 18. februar. Gunstart er kl. 10.00. Prisuddeling og middag vil ske lige efter matchen i Valle Romanos flotte klubhus. Kom og nyd denne dejlige dag sammen med skandinaviske golfvenner og få en god oplevelse. Se vores hjemmeside www.utlandsmaklarna.com for mere information samt tilmelding til golfturneringen. Tilmelding er baseret på først til mølle.
Vi byder alle velkommen til en herlig golfdag på Valle Romano i Estepona.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.