Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fra fylte 40 år trenger leveren hjelp

Fra fylte 40 år trenger leveren hjelp

Når man klager over tretthet og mangel på energi, er leveren et av organene man først retter oppmerksomheten mot. For leveren har en viktig avgiftningsfunksjon som belastes av f.eks. fet mat, alkohol- og medisinmisbruk.

”Jo bedre vi lever, desto dårligere har leveren det,” er en aktuell sannhet som vi ikke alltid tar til oss. En angrepet lever gjør nemlig ikke vondt, man opplever i stedet uopplagthet og matthet. Her kan en leverkur med naturlige leverbeskyttende medikamenter være den eneste effektive måten å komme problemet til livs.

Er leveren sunn, har vi mer energi
Leveren er et ”biologisk renseanlegg” som bearbeider alt vi spiser og filtrerer fra de ufordøyelige stoffene. Også alkohol som i særlig grad angriper leveren. Denne avgiftningsfunksjonen krever imidlertid så mye energi at andre viktige stoffskiftereaksjoner kommer til å lide under det. Tretthet og utmattelse begynner å gjøre seg merkbar.

Marietidsel: naturens leverbeskyttelse
Men det finnes en god nyhet: De aktive stoffene i den gamle legeplanten Marietidsel beskytter levercellens membran. Det dreier seg bl.a. om stoffet silymarin som finnes i store doser i Marietidsel-kapsler. Dette preparatet beskytter leveren mot overbelasting og styrker dens evne til å regenerere. For det er en kjensgjerning at leveren også etter svære belastninger er i stand til å regenerere og gjenoppbygge nye, sunne celler. Det er derfor aldri for sent å gå på en leverkur med Marietidsel.

Slik normaliseres leverfunksjonen
Moderat eller lavt inntak av fet kost, alkohol og syntetisk medisin, understøtter i vesentlig grad leverkuren. Tre Marietidsel-kapsler daglig er i de fleste tilfeller nok til å beskytte dette viktige organet og fremme dannelsen av nye celler.

Enda mer effektiv
Blir leverkuren når Marietidsel kombineres med Artisjokkapsler. Artisjokk inneholder stoffet cinarin som stimulerer lever- og gallefunksjonen, samtidig med som kolesterolspeilet senkes. Også her er tre kapsler tilstrekkelig.

Marietidsel og Artisjokkapsler
– beskytter leveren
– hjelper leverens viktige avgiftningsfunksjon
– stimulerer dannelsen av nye, sunne celler
– styrker energi og konsentrasjon

Både Marietidsel og Artisjokkapsler kan fås hos Vitamina i Centro Idea, Mijas.

Av Vitamina, Centro Idea

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.