Månedsmagasinet på Costa del Sol
Strømsgodset ble også feiret på Costa del Sol

Strømsgodset ble også feiret på Costa del Sol

Hjemme hos Norunn og Kjell Josefsson i Monte Biarritz i Estepona feiret man også Strømsgodset 14. november. Laget vant som kjent cupen, noe som for ikke-fotballkyndige betyr at de ble norgesmestre i fotball.
Paret kommer fra Drammen, og de hadde til og med vurdert å reise hjem for å å se kampen.
– Men vi bestemte oss likevel for ikke å fly til Norge for å se en kamp som bare varer 90 minutter. Derfor ble det heller til å se det på tv her nede, forteller Kjell Josefsson som selv har spilt fotball og hele livet vært fan av Drammenslaget. Kona Norunn har holdt seg til håndballen, men er også stor Strømsgodset fan.
– Vi inviterte gode venner fra golfklubben, grillet og spiste pølser i lompe. Og drakk litt vin under kampen, skyter hun inn.

Fotballfamilie og -glede
Parets sønn, Cay Anders, har dessuten vært med i klubbledelsen. Barnebarnet Marius er også tilknyttet klubben, men er for tiden på utlån til en annen klubb.
– Vi har vært involvert i klubben og sponset laget i mange år. Derfor sendte de gjerne flagg og vimpler som vi dekorerte huset med, samt håndklær og caps som vi også brukte på golfbanen, sier Kjell som mener at finalekampen kanskje ikke var noen særlig bra kamp.
– Men for oss var det jo svært spennende, ler han.
Blant vennene var det også fire tilhengere av Follo, bl.a. dem som sees i rosa.
– De smiler her før kampen, men etterpå var det jo noe helt annet! hevder Norunn og Kjell Josefsson.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.