Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lucia feirer 20 års fødselsdag i hele oktober

Selv om Anders og Lena fra Restaurant Lucia holdt et brak av en fest med lekker mat og levende musikk for kunder og venner i begynnelsen av mai, er det faktisk nå i oktober at restauranten virkelig har sin runde fødselsdag. Derfor har Anders og Lena bestemt seg for å fortsette sitt 20 års jubileum i hele oktober. De tilbyr 10 % rabatt på regningen til alle kunder som spiser i restauranten. Alle er velkommen til å nyte Restaurant Lucias deilige meny, enten innenfor og i hyggelige omgivelser eller utenfor på den overdekkede terrassen.

Anders og Lena ønsker også å minne om bordbestilling til Mortensaften 10. november, fordi det er bedre å være tidlig ute enn å gå glipp av denne deilige kvelden med familie og venner.
For bordbestilling, ring 952 582 738.

Restaurant Da Vinci har fått ny eier


I slutten av september var det åpningsmottakelse i den nye loungecafé Mix Lounge i den forhenværende restauranten Da Vinci. Mellom 80 og 90 mennesker var møtt fram for å ta imot den nye eieren, Anette Andersen, som har videreført restauranten under konseptet "lounge og billig".
– Alle retter koster 3 euros og øl og brus 1 euro, bortsett fra Budweiser som koster 3 euros. Mix Lounge er det eneste stedet i Fuengirola der du kan få en Carpaccio-sandwich for 3 euros. Alle andre steder koster de 8-10 euros, sier Annette Andersen og fortsetter:

– Våre sandwicher er svært populære, men vi selger også billige cocktails for 4 euros, så i de sene timer går det unna med mojitos og piña colodas, forteller hun med et glimt i øyet.

I tillegg til ciabatta-smørbrød med roastbeef, reker og egg, carpaccio eller fleskesteik, selger Mix Lounge bl.a. marinert kylling, tigerreker og calamares.
– Rettene er ikke så tunge som de man kunne kjøpe hos Da Vinci, og det gjør det litt enklere med hensyn til matlagingen. Og det er en fordel for kundene fordi jeg til gjengjeld kan tilby dem mat og drikke til økonomisk overkommelige priser, argumenterer Anette Andersen.

Mix Lounge har åpent hver dag fra kl. 13, og stenger når sistemann går. En til to ganger i uka er det livemusikk fra kl. 21, som ikke koster noe ekstra. Dessuten er det gratis internett, og Anette Andersen tar gjerne imot bestillinger fra private selskaper til grillmiddager, rekeaftener eller julebuffeter.

Jesper Hertz feirer 25 år hos Nordea


2. september hadde Nordeas Chief representative i Marbella, Jesper Hertz, vært ansatt i banken i 25 år – og det feiret Nordea med å invitere kunder og forretningsforbindelser til mottakelse på Marbella-kontoret fredag 5. november fra kl. 13 til 16.

Jesper Hertz er 47 år, født i København og har arbeidet i finanssektoren siden 1981. Jesper begynte sin karriere i Nordea i 1985 som dealer på Børsen i København for A. Vollmond & Co., som ble kjøpt opp av Privatbanken A/S, som – som kjent – senere ble en del av Nordea. Siden 1990 har Jesper gitt råd til Nordeas kunder i Spania, og fra 2001 har han vært avdelingens sjef. Privat bor han i Fuengirola med sin kone Teresa og deres to døtre Elena på 16 og Clara på 11 år.

Nordea Bank S.A. ble etablert i 1976 i Luxembourg og er den ledende nordiskeide, paneuropeiske bank i Luxembourg og Sveits. Bankens 380 medarbeidere betjener en bred, internasjonal kundegruppe.

Nordea Bank S.A. er eid av Nordea-gruppen, den største finansielle institusjonen i Norden og Baltikum. Bankens Capital Markets and Savings division, med avdelingen i Luxembourg som en vesentlig bidragsyter, har skapt seg en sterk paneuropeisk posisjon i markedet innenfor investeringsfond og privat formuesforvaltning (aktiver under forvaltning per 30. juni 2010: EUR 170 mrd.).

Jesper Hertz kan kontaktes direkte på gratisnummeret +34 609 50 72 56.

BoConcept letter på sløret for neste års kolleksjon


Savner du boliginspirasjon? BoConcepts nye katalog inneholder masser av idéer til din bolig. Neste års kolleksjon holdes i en enkel stil, som er enkel å tilpasse alle typer hjem. Den nye møbelkolleksjonen er designet med inspirasjonen hentet fra 1960- og 1970-tallets funksjonalisme, denne gang med ekstra tanke og omhu for miljøet. Katalogen presenterer et bredt tilbud av diskrete, men stilrene møbler som i høj grad kjæler med detaljene.
BoConcept’s boligkatalog kom på gaten andre uke i september i forbindelse med en stor kunstutstilling i forretningen på Mijas-vejen og fest på Manitou Country House.

Besøk forretningen eller bli inspirert på www.boconcept.es

Dr. Pentti Raste mottar nå også pasienter i Marbella


Nå trenger ikke lenger smertepasienter i Marbella reise helt til Fuengirola for å få alternativ smertebehandling. Fuengirolas finske smertelege dr. Pentti Raste mottar nå pasienter på smerteavdelingen Traumatología på Marbellas privatsykehus USP. Dr. Pentti Raste mottar pasienter på sykehuset hver tirsdag mellom kl. 17 og 20.

– Jeg er i mange år deltatt på forelesninger og spesialistmøter på sykehuset for å holde meg à jour med nye metoder innenfor mitt felt. Og nylig ble jeg oppfordret av mine kollegaer på sykehuset til å åpne klinikk hos dem, forteller dr. Pentti Raste.

Dr. Pentti Raste med sine 35 års legeerfaring, er den eneste alternative smertelegen på hele Costa del Sol. Han spesialiserer seg i muskel- og leddsmerter, også kalt myofascial smerte.

– Jeg bruker ikke medisin i mine behandlinger, men derimot en alternativ behandling som består av gjenopptrening og øvelser. Jeg har pasienter langs hele kysten, men jeg ble gjort oppmerksom på at mange pasienter ikke kunne holde ut reisen fra Marbella til Fuengirola. Derfor bestemte jeg meg for å åpne klinikken på USP, sier dr. Pentti Raste.

Dr. Pentti Raste har utviklet en særlig behandlingsmetode som kombinerer akupunktur, infiltrasjoner, kiropraktikk, massasje, autohypnose, biofeedback, samt avslapping og ergonomi.

Les mer om dr. Pentti Raste og hans behandlingsformer på www.penttiraaste.com.

Der kommer 1 eller 2 mere denne måned.

Klipp, farge og striper til spanske priser


I frisørsalongen Martin’s i Elviria kan man bli klippet, farget, få stripet og lignende som i enhver annen frisørsalong. Forskjellen er at man her, i forhold til mange andre steder, ikke må betale stive norske priser, men derimot slipper unna med en lekker, ny frisyre til spanske priser.

Martin som er svensk, men som har bodd 13 år i Spania, har arbeidet mer enn 30 år i frisørbransjen, og han har hatt en stor salong i Stockholm, samt vært frisør i både England og USA. Hans hektiske karriere fortsatte da han bosatte seg i Spania der han inntil for kort tid siden hadde frisørsalonger i Fuengirola, Calahonda og Elviria. Men drømmen om et mer avslappet liv under Sydens sol betydde at Martin valgte å selge to av salongene og bare beholde salongen i Elviria. Beslutningen skyldtes blant annet den gode beliggenheten i det store kjøpesenteret der, samt at det bor mange nordmenn i det omkringliggende området.

Med sine mange års erfaring kan Martin oppfylle ethvert ønske, og som prikken over i’en brukes bare de beste produkter, som Goldwell og KMS.
For timesbestilling, ring til Martin, Cristie, Rita og Rita på tlf.: 952 83 02 08.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet