Månedsmagasinet på Costa del Sol
Los Vikingos på Rio Real

Los Vikingos på Rio Real

 

44 Los Vikingos spillere deltok i en individuell Stableford konkurranse på Rio Real den 15. november. Dette er ikke bare en av kystens eldste baner, men også en av de beste. Banen ble tegnet av den spanske arkitekten Javier Arana og åpnet i 1965. Den er renovert og modernisert gjennom de senere år og fremstår som en bane som kan konkurrere med de aller beste. Banen ligger kun 3 kilometer fra sentrum av Marbella og er omgitt av store velvoksne trær som ikke bare gir skygge fra den Andalusiske solen, men er også med på å øke vanskelighetsgraden på banen. Banen som er relativ flat strekker se helt ned til havet og er 6098 meter fra gul tee. Banen er oppkalt etter elven Rio som krysser banen ved flere anledninger. Hull 11 er et spektakulært hull med teen plassert på det høyeste punktet på banen. Utslaget går over skråningens tretopper og ned i dalen. Elven som krysser fairway foran greenen har en bredde på 12 meter og har fanget opp mange baller i tidens løp. Banen er vanligvis i utmerket forfatning og en fornøyelse å spille, selv om man denne dagen så flere sår på fairway enn det som er normalen. Greenene var helt strøkne og meget raske.
Klubbhuset er meget elegant og med flott beliggenhet. Restauranten og terrassen er vestvent og utsikten utover banen upåklagelig. Været var, som det har vært i hele høst, helt skjønt med 24 grader og sol fra skyfri himmel. Konkurranseformen denne gangen individuell Stableford. I tillegg inngikk alle spillere i et 4-manns lag hvor lagene var bestemt på forhånd. Det spesielle var at ingen på laget gikk i samme ball, ei heller visste hvem som var på deres lag. Dermed var både spenningen og overraskelsen stor da premieutdelingen foregikk. I tillegg ble nærmest flagget på alle par 3 hull premiert, så vel for damer som herrer. Alle Par 3 hullene var ikke lette å treffe, noe som resulterte at det ble flere vinflasker til utlodding til glede for enkelte medlemmer.

Lagresultatene ble:

1.plass: Jorun Lie, Signe Elisabeth Eriksen,
Kåre Underhaug, Bertrand Sandvik Totalt 116 poeng
2.plass Aud Baillie, Astrid Johansen,
Gunn Øvergaard, Per Glasø Totalt 106 poeng
3.plass Trine Elvsaas, Reidar Olsen,
Knut Grønlien, Ole Hatlevik Totalt 101 poeng

Nærmest flagget: Damer Herrer
Hull 3 Ingen Knut Grønlien
Hull 6 Signe Elisabeth Eriksen Ole Kibsgaard
Hull 12 Turid Ljungmann Ingen
Hull 14 Ingen Ingen

 

 

 

Av Arne Lie

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.