Månedsmagasinet på Costa del Sol

Åpent hus hos Unique Lifestyle.
Lørdag 10. oktober byr Unique Lifestyle velkommen til Åpent Hus i sitt flotte showroom i Fuengirola. Til feiringen av dagen har Henrik Birch Kristiansen – innehaver av Unique Lifesyle S.L. – invitert Johnny Petersen. Petersen er innehaver av Sønderborg Køkkenindustri A/S i Danmark og en av de mest respekterte designerne innenfor dansk kjøkkenbransje de siste 35 årene.
Sammen vil de fortelle om de nyeste trendene innenfor boligdesign, samt presentere fire nye fronter i kolleksjonen.
– Vi arbeider konstant med å finne nye materialer og farger som kan matche de trendene vi ser innenfor boligdesign. Med disse fire frontene, sammen med resten av vår kolleksjon, er vi helt i forkant med det som skjer i 2010, sier Henrik fra Unique Lifestyle. Han har de siste sju årene ivaretatt den danske Triple A-virksomhetens interesser på kysten. Han vil ikke løfte på sløret når det gjelder hvilke fire fronter det er snakk om, men lover likevel at fargene vil gi mange muligheter for designmessig å kombinere dem med hverandre slik at det kan bli ”sammenheng i kontrastene”.
På dagen vil de også gi de besøkende et innblikk i sitt daglige arbeid, for hvis du tror at dette ”bare” er en kjøkkenbutikk, vil du raskt bli overrasket. Ikke bare lager de komplette boliginnredninger, de står også for hele prosjektgjennomføringen, med planlegging og koordinering av alle håndverkere og leverandører. Et ”One-Stop”-konsept som gjennom årene er blitt mer og mer populært blant deres kunder.
Besøk Unique Lifestyle i Fuengirola lørdag 10. Oktober mellom 10.00 – 15.00, og la deg inspirere og fascinere. For ytterligere informasjon, ring +34 952 474487 eller +34 676 287009.

VIP-Hotspot gir penger til gode formål
Fra starten av august har wifi-tilbyderen VIP-Hotspot bestemt seg for at for hvert salg, donerer firmaet 1 euro til 5 utvalgte organisasjoner som trenger økonomisk hjelp. Disse organisasjonene er Cudeca, Cruz Roja, UNICEF, Ciudad de los Niños og PAD.
I forbindelse med flyttingen fra Euromarket til nye, moderne lokaler i Mijas Costa, lanserer VIP-Hotspot nå også sine wifi-produkter i Marbella-området der kundene framover kan nyte godt av den brukervennlige ”pay-as-you-go” servicen fra bare 5 euros per måned.
For ytterligere informasjon, se www.vip-hotspot.com.

Berit Rand har igjen egen skjønnhetssalong i Elviria

Etter å ha arbeidet i rundt ett år i en salong, har Berit Rand igjen innredet sin egen skjønnhetssalong som hun kaller Pinkies, i hjemmet sitt i Elviria.

– Mange av mine tidligere kunder er glade for igjen å kunne komme til meg her i Elviria, og selv er jeg veldig glad for å kunne arbeide her, i de flotte omgivelsene – hvor jeg har bodd de siste ni årene, forteller Berit.

Berit tilbyr flere forskjellige former for skjønnhetspleie. Manikyr og pedikyr fortsatt blant de er mest etterspurte tjenesten. Til dette benytter Berit produkter fra det amerikanske selskapet Jessica som hun selv har utdannelse med.

– Dette er noen av de aller beste produktene på markedet. Om man har problemer med og få neglene til og vokse, kan grunnen være mange, foreksempel kan neglene være tørre, de flekker og et stort problem hos veldig mange, de brekker lett. Derfor er det Jessica er så bra, de har produkter som kan hjelpe alle sine behov. Man må naturligvis smøre godt og pleie litt hjemme også, forklarer den norske negletekniker som kommer fra Kristiansund.

Pedikyrbehandlingen inkluderer både en bra maske og peeling til benene, i tillegg til at man får massert føttene, neglene filt og fjernet neglebånd og hard hud.

– Både kvinner og menn – spør etter fotbehandling som tar rundt en time, sier Berit som forteller at pynting av neglene med f.eks. diamanter fortsatt er populært.

Av andre behandlinger tilbys man hos Pinkies også hårfjerning (voks) – bare bena eller hele kroppen og farging av øyenbryn, samt ansiktsbehandlinger. I denne kategorien kan man nå også få ikke-kirurgiske ansiktsløftninger.

– Denne behandlingen strammer opp huden og forsterker musklene via mikrostrøm, Etter ca. åtte behandlinger får man samme resultat som en – ansiktsløftning – men man må ikke under kniven, forklarer Berit. Hun kan dessuten arrangere Botox-behandlinger som utføres av en sykepleier.

I tillegg til kosmetologien, finner hun også tid til å beskjeftige seg med klær, og det er det norske merket Liv Oline hun satser på.

– Det er flott tøy til hverdagsbruk. T-skjorter og topper, skjørt og hettegensere som passer godt til klimaet her nede. Og så har de en bra pris, avslutter Berit som er eneforhandler i Spania.

AudioMas og Sanyres inngår samarbeid

Sanyres har avdelinger flere steder i Spania, og samarbeidet mellom Sanyres og AudioMas tar utgangspunkt i Sanyres avdelinger i Puerto Banus og Benalmádena. Sanyres er et slags pleiehjem der man kan være noen døgn eller over lenger tid. Prisen inkl. trening, all forpleining, mv. er mindre enn 100 euros i døgnet.

Og nå vil det framover være mulig å få undersøkt ørene og hørselen under oppholdet – eller få justert høreapparater – helt gratis. I alt er AudioMas nå til stede på fem steder langs kysten, nemlig Fuengirola, Marbella, Puerto Banus, Benalmadena og Sotogrande, og alle steder kan man i tillegg til å få undersøkt ører og hørsel, prøve (helt uten kostnader) høreapparater slik at man har det beste grunnlaget for å treffe beslutning om man ønsker høreapparat og i så fall hvilken type.

Alle høreapparatene man kjøper hos AudioMas har fire års produktgaranti – det gjelder også i Norge – og fire års fri service så man kan komme tilbake, uten kostnader, og så ofte man vil på de fem klinikkene. AudioMas tilbyr høreapparater fra alle større produsenter – så kom og få testet ørene og prøve – helt gratis – et høreapparat for å så om det er nødvendig.

Jyske Bank tv på engelsk

En bank med egen tv-kanal er noe helt spesielt, men for Jyske Bank er det en selvfølgelig utvikling. Behovet for fleksibilitet og anvendelighet i nyhetsstrømmen er stor, men det er også mulighetene som tilbys på Internettet.

Mediene endrer seg. Og mulighetene for å hente inn viten og informasjon vokser hele tiden, og det gjør også brukernes krav til fleksibilitet, mobilitet og individuell tilpasning. ”en.jyskebank.tv” er Jyske Banks svar på disse kravene. Tilsynelatende en tv-kanal, og for Jyske Bank en kanal for å kommunisere med sine kunder og andre interesserte parter.

Når man ønsker å se en.jyskebank.tv er helt opp til den enkelte bruker, fordi en.jyskebank.tv er synonymt med fleksibilitet. Som bruker kan du se utsendelser live på internett, når det passer deg. Og du kan downloade sendingene som podcast til din mobiltelefon, ipod eller iphone.
en.jyskebank.tv tilbyr ukentlige analyser av alle former for investeringer, månedlige oppdateringer og reportasjer om hva som skjer på verdensmarkedet. Alt i alt, ufiltrert finansstoff med relevans for deg som har en virksomhet, deg som investerer, og deg som bare gjerne vil vite hva alt handler om, brakt til deg av bankens spesialister som har solid kunnskap og av profesjonelle journalister.

en.jyskebank.tv tilbyr:

– Finansiell fredag – den siste uken og investeringsanbefalinger.

– Månedelig oppdatering – Med dyptpløyende analyser om investeringer og tendenser.

– Globale tendenser – om investeringer, kultur og et bredt tilbud av andre områder.

– Jyske Bank – Tett på og personlig – om hva som skjer i vår verden.

Se mer på www.en.jyskebank.tv – eller på den danske versjonen; www.jyskebank.tv

Bilutleiefirmaet First Car Group har fått nye eiere
Det danske bilutleiefirmaet First Car Group er kjøpt opp av danske Alex Nielsen og Martin Falk Nielsen.
Siden slutten av august har First Car Group delt kontor med Dansk Biludlejning i Málaga flyplass. De to firmaene fortsetter som to selvstendige enheter, og de ansatte vil fortsatt ta seg av hver sine skandinaviske kundegrupper. Årsaken til at First Car Group nå deler kontor med Dansk Biludlejning, er at begge utleiefirmaer nå kan tilby en større bilflåte fordi de kan supplere hverandre med utleiebiler, alt etter kundenes etterspørsel. Dessuten betyr det også at First Car Groups tidligere Courier-busservice blir erstattet med direkte levering at utleiebilen på flyplassen. Dermed økes servicenivået overfor kundene.
Kontaktopplysningene til First Car Group vil være de samme som alltid, den eneste forskjellen er at servicenivået hos begge utleiefirmaer nå blir enda bedre.
For ytterligere informasjon, se

www.firstcargroup.com og www.danskbiludlejning.dk.

12 måneders forsikring for 11 måneders pris

I tillegg til konkurransedyktige priser, har Linea Directa en rekke fordelaktige tilbud.

For eksempel tilbyr Linea Directa, Night Time Assistance. En praktisk løsning for de over 230.000 motorsykkelkundene og for å redusere de høye ulykkestalene for de to- og trehjulede kjøretøyene. Med Night Time Assistance kan du bli transportert hjem dersom du har drukket alkohol eller føler deg utilpass. Linea Directa er de eneste i Spania som tilbyr en slik service for sine kunder.

Siden 2003 har Linea Directa hatt et spesialisert team til bare å ta seg av motorsykkelforsikringer, noe som betyr at de forsatt kan tilby en rekke produkter som er spesielt rettet til kunder som foretrekker å kjøre på to hjul.

Uansett hvilken type kjøretøy du kjører, to hjul eller fler, kan Linea Directa tilby den riktige typen forsikring til best pris. For eksempel kan du få fullt dekkende bilforsikring fra så lite som 299 €.

For Linea Directas kunder som ikke snakker spansk, tilbyr Linea Directa en komplett service og dokumentasjon på engelsk.

Alle kunder er også sikret at Linea Directa’s høytutdannede team av tospråklige fagfolk er klar med rådgivning og støtte ved ulykke og hjelp ved bøter. Teamet veileder og hjelper dem med gjennomføringen av de gjeldende prosedyrer slik at alt blir så friksjonsfritt som mulig.

Til og med 31. oktober 2009 kan du få 12 måneders bilforsikring for 11 måneders pris. Er du allerede bilforsikringskunde hos Linea Directa og bestiller en ny forsikring til din bil nummer 2 (eller flere), får du 12 måneders forsikring for 10 måneders pris.

Ønsker du å fornye din allerede eksisterende bilforsikring, og betaler for fornyelsen med kredittkort i september, deltar du samtidig i en daglig loddtrekning om gratis bensin for 20 euros.

Linea Directas tospråklige medarbeidere står klare ved telefonen med veiledning og et godt tilbud.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet