Månedsmagasinet på Costa del Sol

Tid for den store feriaen i Fuengirola

I Fuengirola feirer de byens skytshelgen hvert år med Feria del Rosario, og nå skjer det igjen fra 6. til 12. oktober. Dette er en av de viktigste høytidene i Andalucía som byr på spansk kultur for alle penga med… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

TV-serie søker «elegante» statister

Etter en måned med filming av Netflix-produksjoner over hele regionen, søker enda et produksjonsselskap etter statister på Solkysten. Denne gangen er det for en ukjent Amazon Prime TV-serie som skal filmes i Marbella. Produksjonsgiganten ser til denne byen for den nye… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ingen vannkutt i Andalucía i vinter

Tross mangelen på nedbør forutser ikke Junta de Andalucía at regionen vil lide av vannkutt denne vinteren. Uttalelsen kommer fra Ministeren for jordbruk, fiske, vann og distriktsutvikling, Ramón Fernández-Pacheco, som la til at aktiviseringen av et femte tørkedekret heller ikke… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Gunstige tall til tross for økende arbeidsledighet

Arbeidsledigheten steg i september, men ikke i det tempoet man hadde fryktet. Ledigheten hadde økt med 1290 innbyggere ved månedsskiftet, slik at totalt 117 632 Málaga-innbyggere fordelt over hele provinsen for tiden står uten jobb. Dette er det laveste tallet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stor frykt for West Nile Virus på Solkysten

Det fryktede West Nile Virus (Vest-Nilvirus) har begynt å spre seg over hele Málaga-provinsen og forårsaker skade på mennesker og dyr. Flere innbyggere har vært innlagt på sykehus i de siste ukene, og denne uken døde en hest i Cártama… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.