Månedsmagasinet på Costa del Sol

Mijas gjenoppretter fangstsystem for villsvin

Mijas kommune vil gjenopprette et fangstsystem for å prøve å kontrollere bestanden av villsvin (eller ville svin) i kommunen. Mijas’ bystyre benyttet tjenesten allerede noen måneder i fjor og har nå lagt den ut på anbud igjen. Kontrakten kan forlenges… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Slutt på IVA-reduksjon

IVA- eller merverdiavgiftsreduksjonen som regjeringen gjennomførte i januar 2023 og besluttet å forlenge til slutten av året for å lindre virkningen av inflasjonskrisen, er nå over.  På tirsdag, 1. oktober, ble satsen på 0 % for olivenolje og andre grunnleggende… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

HELSE: Livet som gave

Jeg sitter her på en av mine første dager i mitt nye hjem. Rammene har blitt litt mindre, men de er utrolig vakre, med en storslått natur rett utenfor vinduene. Forandringenes Tid med Nye Utfordringer Det har vært forandringenes tid med adskillige nye ting. Jeg vet at mange trofaste kunder har undret seg over alt […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.