Månedsmagasinet på Costa del Sol

Andalusiske bønder lider av tørken

Den andalusiske landbruks- og husdyrsektoren har uttalt seg om den kritiske tørken som hersker i regionen. De vurderer at det er en ekstrem situasjon og krever at regionalregjeringen Junta de Andalucía handler umiddelbart. «Tørken ruinerer oss,» uttaler Eduardo López, organisasjonssekretær… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stor influensavaksinekampanje i gang

Det andalusiske helsevesenet forbereder seg på en kjempekampanje for influensavaksiner. Myndighetene vil i år tilby vaksinen til barn helt ned i to år gamle og vil også gjennomføre vaksinasjonen i barnehager og på skoler. På en kongress i Córdoba i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten tilrettelegger for lavutslippssoner

De har blitt forsinket i flere kommuner, men på slutten av året trer de nye lavutslippssonene i kraft på flere steder på Costa del Sol. Byer som f.eks. Marbella og Estepona har lenge vært klare. Málaga by er også nesten… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Madrid til Marbella på fire timer

Høyhastighetsjernbaneselskapet Iryo og busselskapet Avanza har signert en avtale som blant annet vil tillate reiser med en enkeltbillett fra Madrid til Marbella «på fire timer». Tilbudet skjer takket være Iryo-Conecta som fra nå av vil bringe reisende fra jernbanestasjonen i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

17 % reservoarkapasitet og nye vannavstenginger

I løpet av sommeren har Málaga nesten forbrukt alt vannet som ble akkumulert etter regnet i mars, slik at provinsen nok en gang går høsten i møte i en «kritisk situasjon». Málagas syv vannreservoarer har nå i gjennomsnitt 17 %… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.