Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nye årlige bunnpriser på drivstoff

Prisen på drivstoff i Spania har falt enda mer den siste uken, og prisen på diesel er nå rekordlav for 2024, med 1,424 euro per liter. Bensinprisen er på samme nivå som i februar og koster 1,437 euro per liter.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Dabiz Muñoz åpner på Málaga flyplass

Han har vært nominert tre ganger til verdens beste kokk, og hans restaurant Diverxo i Madrid har like mange Michelin-stjerner. Den spanske mesterkokken har imidlertid ikke bare smak for finere og avansert matlaging. Han er også involvert i hurtigmat – spesielt burgere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny nattbuss mellom Rincón og Málaga

Trafikkproblemene mellom Rincón de la Victoria og Málaga blir stadig verre. I rushtiden blir bilkøene flere kilometer lange, og etter klokken 23.00 stopper all offentlig trafikk. Det ideelle ville være en utvidelse av tog- eller metrolinjen, men alle vet at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Historisk mangel på olivenoljebeholdning

De spanske bøndene advarer om en historisk mangel på beholdninger av ekstra jomfruolivenolje. Ingen lager i samvirkelag eller i mellomstore og store butikker – dette er hvordan sektoren for ekstra jomfruolivenolje i Spania vil møte den siste delen av september… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Eldste forretning på Calle Larios stenger

Gågaten Calle Larios i Málaga er i ferd med å miste en av de eldste virksomhetene som er igjen i området. Konditoriet Lepanto som åpnet i 1983 og har blitt et emblem for gaten, vil stenge dørene før nyttår etter… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.