Månedsmagasinet på Costa del Sol

Streik på ITV bilkontroll

Fagforeningene CCOO og UGT har innkalt til streik ved alle kjøretøykontrollstasjoner (ITV) i hele Andalucía. I Málaga-provinsen inkluderer den ni ITV-stasjoner med over 300 ansatte, og streiken vil påvirke mer enn 33 000 inspeksjoner. Streiken er kalt for den 19., 20., 21.,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny gangbro forbinder Fuengirola og Benalmádena

Fuengirola og Benalmádena forenes – via stranden. De siste anstrengelsene for å få de to kystbyene forent langs sjøen, legges denne uken. Det er en 15 meter lang trebro som endelig skal forbinde de to kommunene i Carvajal-området, slik at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stor bankfusjon på vei

Etter to mislykkede forsøk er de to spanske storbankene, BBVA og Banco Sabadell, nå veldig nær en fusjon. Planene er til og med godkjent av Den europeiske sentralbanken, så nå er det bare den spanske regjeringen som må gi klarsignal… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

50 privatfly per dag til Málaga

Sommeren har registrert rekordhøy trafikk på Málaga flyplass, og det gjelder ikke bare vanlige passasjerfly. Nesten 50 privatfly har landet og lettet fra flyplassen hver dag i sommer. Flyplassterminalen hadde 1463 private flyoperasjoner i juli måned. Det er snakk om… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.