Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nye avfallsavgifter på vei

Ferieutleiere må forberede seg på en rekke nye kommunale avgifter. Dette gjelder i første omgang en ny avfallsavgift som akkurat nå innføres i Fuengirola. Skatten rammer bare eierne av de 3500 ferieboligene som er registrert i kommunen. Den nye avgiften… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nye ledighetstall: Solkysten greier seg

Mot alle odds økte ikke arbeidsledigheten på Costa del Sol i slutten av august, når høysesongen begynner å gå mot slutten. De siste tallene fra Arbeidsdepartementet viser at rundt 734 000 innbyggere i Málaga-provinsen er sysselsatte, mens 116 000 er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Advarsel om pakkesvindel i Spania

Brukere av nettbutikker som Amazon, Temu, Aliexpress og Shein blir nå advart om en nettsvindel som kalles ‘brushing’, som innebærer at mottakeren mottar uønskede pakker. Bedrageriet skjer ved at svindlerne oppretter en falsk profil på plattformer som Amazon, Temu, Aliexpress eller… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas vannreservoarer igjen under 20 %

Sommeren er på hell, og Málaga-provinsen er fortsatt i en ekstrem tørkesituasjon. Ved inngangen til september hadde provinsens vannreservoarer samlet under 20 % av deres fulle kapasitet, som er en nesten like drastisk situasjon som den vi hadde før regnet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Rekordhøye havtemperaturer på Andalucías kyst

Middelhavstemperaturen øker stadig langs Andalucías kyst. Naturreservatet Cabo de Gata i Almería som er referansepunktet for måling av havtemperaturer på den andalusiske middelhavskysten, har registrert 28,6 grader i sommer. Målingen som skjedde kl. 01.00 på den 21. august, overgår alle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.