Månedsmagasinet på Costa del Sol

Marbella investerer stort i cybersikkerhet

Det kom som et sjokk for alle Solkysten-kommunene da Benalmádena ble rammet av et usedvanlig cyberangrep for noen måneder siden. Kommunens teknikere reagerte i tide, men angrepet var veldig nær ved å ødelegge data fra store deler av den offentlige… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Drosjekonflikten eskalerer

Det har lenge vært problemer med piratkjøring til og fra Málagas flyplass, men nå tar drosjesjåførene saken i egne hender. Mange av Málagas sjåfører har dannet gruppen Infotaxa AGP. «På fritiden overvåker taxisjåførene ankomsthallen og køen på holdeplassen vår i lag… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Slutt på busstreiken i Fuengirola

Den over fire måneder lange streiken blant busssjåførene for bybussene i Fuengirola er endelig over. Partene i konflikten, selskapet UTE Urbano de Fuengirola og personalet (representert av fagforeningen Libre por Transporte), har nådd en overenskomst. Fagforeningens sekretær, José María Cazallas,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas eneste chiringuito med sardinspyd til €2

Beroende på strandbaren man går på kan et sardinspyd på Costa del Sol nå koste fra €6 – €12, eller kanskje mer. Men ett sted på kysten har holdt prisen på spydene sine på €2 i mer enn 10 år.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Uunnværlige gastronomifester i Málaga i september

September er en gastronomi-måned i Málaga-provinsen med fest hver helg til ære for lokal mat og drikke. I det følgende utvalget feiringer kan du prøvesmake på sesongens produkter og oppleve lokalt folkeliv.  3. – 8. september – La fiesta del… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.