Månedsmagasinet på Costa del Sol

Arabisk marked 29. august – 1. september

Et år har gått siden sist, og nå kommer det populære markedet tilbake – den arabiske souken eller Zoco Árabe på spansk. Det er Benalmádena Pueblo som er vertskap for det arabiske markedet fra torsdag den 29. august til søndag… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Skremmende klimarapport fra NASA

Flere områder i Andalucía vil fra år 2050 bli ubeboelige grunnet de høye temperaturene. Slik lyder konklusjonen fra den amerikanske romfartsadministrasjonen, NASA. I sin siste rapport konkluderer NASA at temperaturene i Andalucía vil overstige 35 grader i minst tre måneder… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt liv i etterlatt Isabel Pantoja-restaurant

Det var masse glamour, god mat og stemning på restauranten Cantora på begynnelsen av 2000-tallet. Mange tilhengere og nysgjerrige fra hele Andalucía valfartet til Isabel Pantojas nye restaurant i Fuengirola. Den kjente sangerens prosjekt manglet verken medieoppmerksomhet eller gjester, men… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Slik spiller du ansvarlig

Spilleansvar er en viktig del av å nyte casinospill eller betting på en trygg måte. Det handler om å sette grenser for seg selv og være bevisst på hvordan man bruker penger og tid på spill. Mange ser på spilling som underholdning, men det kan også utvikle seg til noe mer alvorlig hvis det ikke […]

Slik bruker du oddstips for å ta bedre valg

Oddstips kan være et nyttig verktøy for deg som liker betting. Spesielt hvis du er usikker på hvilke spill som gir best verdi. Med oddstips får du innsikt fra eksperter som har analysert både lag og kamper, og som gir deg konkrete anbefalinger basert på form, skader, og statistikk. Selv om ingen oddstips kan garantere […]

De største fotballderbyene i Spania

Spansk fotball er fylt med intense og historiske rivaliseringer som virkelig engasjerer både spillere og fans. Derbyene handler ikke bare om å vinne, de representerer byer, kulturer og dype følelser. Når lag som Real Madrid og Barcelona møtes i El Clásico, eller når Sevilla og Real Betis kjemper om byens stolthet, er det ikke bare […]

El-scootere forårsaker stadig flere hjerneskader i Málaga

Ulykker som følge av bruk av elscootere har for lengst oversteget sykkelulykker og økt til det punktet i Málaga-provinsen at helsepersonell omtaler det som en «ekte epidemi». Dr. Guillermo Ibáñez Botella som er leder for nevrokirurgi på regionssykehuset i Málaga,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

40 % av Andalucías utlendinger bor i Málaga

Málaga-provinsen, som er den viktigste andalusiske økonomiske motoren, styrker sitt lederskap i regionen når det gjelder antall utenlandske innbyggere og antall utlendinger som jobber i provinsen. Ifølge en ny rapport fra Observatorio Argos for Junta de Andalucía (med tall fra… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.