Månedsmagasinet på Costa del Sol

Altfor mange drukningsulykker

45 personer har i årets løp mistet livet som følge av en drukningsulykke i Andalucía, inkludert 11 på Costa del Sol. Det er markant flere enn i fjor, så derfor anmoder nå Junta de Andalucía samtlige kommuner og boligeierforeninger med… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Premiere på ny Netflix-serie fra Solkysten

Med et budsjett på 50 millioner og Jeff Goldblum i hovedrollen, presenterer Netflix sitt hittil dyreste og mest ambisiøse prosjekt filmet på Costa del Sol.  Kaos er tittelen på den nye Netflix-serien. Den har vært i produksjon i to år og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Den nakne sannhet…

NorskePluss+ tester nudiststrendene på Costa del Sol! En interessant del av det å være fastboende her på Costa del Sol er å utforske både det umiddelbare nærområdet og i et litt videre perspektiv, hele kyststrekningen og videre inn i landet,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

SPANSKE ETTERNAVN

«Hola» sier du til din nabo som du gjerne vil snakke med, men som du ennå ikke har blitt dus med. Men hva heter hun eller han til etternavn? Man kan selvfølgelig spørre, eller man kan ta sjansen på å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Er vannflasken din helsefarlig?

De fleste av oss drikker ikke kranvann fordi det inneholder klor, og fordi vannet som kommer ut av kranene i Sør-Spania – spesielt i perioder med vannmangel – mange steder er en blanding av vann fra vannreservoarer og avsaltingsanlegg. Derfor,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mindreårig fasadeklatrer ranet hotellrom

Alt ble oppdaget på søndag morgen, da politiet forhørte en tenåring som hadde blitt pågrepet ved et bassengområde i en privat urbanisasjon som han ikke tilhørte i Monte Sancha-distriktet i Málaga by.  Samtidig som politiet jobbet med å identifisere den… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Et dusin biler brent i feriaens første 48 timer

Agenter fra nasjonalpolitiet har åpnet en etterforskning for å finne de ansvarlige for fire branner som oppsto i de første 48 timene av Málagas feria. Brannene, som skjedde i Carretera de Cádiz-distriktet bare noen minutter unna feriaområdet, har etterlatt minst et… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Skolestart, ferier og helligdager for skoleåret 2024-2025

Etter nesten tre måneder med sommerferie, skal Málagas skoleelever snart tilbake på lærebenken. Skoleåret 2024-2025 starter tirsdag 10. september for førskoler, grunnskoler og spesialpedagogiske læresentre, i tillegg til visse universitetsutdannelser. Siden søndag 8. september er helligdag, vil fridagen flyttes til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.