Månedsmagasinet på Costa del Sol

Sterk kritikk mot politi og regjering etter at Puigdemont flykter, igjen

I forbindelse med valget av Salvador Illa til president for den katalanske regjeringen, sto den tidligere katalanske presidenten, Carles Puigdemont, frem offentlig utenfor parlamentet i Barcelona på torsdag – en hendelse som har skapt mange opphissede følelser. Puigdemont har nemlig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt pariserhjul i Estepona

Estepona har fått en ny turistattraksjon. Frem til den 29. september kan alle nyte utsikten over byen og store deler av kysten fra et 40 meter høyt pariserhjul som kommunen har fått montert på strandpromenaden. ”Det er en ny attraksjon… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Provinsrådet tildeler €6 millioner til arbeid mot tørken

De to viktigste vannreservoarene ved kysten har mer vann enn i fjor på denne tiden, men det er langt fra tilfellet for provinshovedstadens reservoarer ved utløpet av Guadalhorce-elven. «Akkurat nå har vi nok vann, [ ] men det forsikrer ikke… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Forbes gir toppkarakter til Costa del Sol

Costa del Sol har fått enda mer ros. Denne gangen kommer den fra det amerikanske tidsskriftet Forbes, som har Solkysten med i de Topp 3 stedene i verdens å pensjonere seg. Det verdenskjente tidsskriftet har lenge hatt et godt øye… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Byer i Málaga på randen til turistkollaps

Hvert år blir stadig flere destinasjoner i Málaga-provinsen overrent av besøkende som ikke bare presser hoteller og strender, men også kommunenes infrastruktur og ressurser. Nettportalen Holidu som spesialiserer seg på ferieutleie, har utført en gjennomgripende analyse for å identifisere de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.