Månedsmagasinet på Costa del Sol

Stor suksess for alkoholfrie øl

Det drikkes alkoholfri øl som aldri før. Analyseinstituttet Circana konkluderer at 14 prosent av bryggerienes omsetning i dag stammer fra alkoholfrie øl. Det er en økning på ti prosent på bare ett år. “Det har skjedd en merkbar holdningsendring i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mulig ny rabattordning på betalingsmotorveien

Det spanske trafikkdepartementet bekrefter nå at de jobber med å introdusere en markant rabatt til faste bilister på betalingsmotorveien AP-7 mellom Fuengirola og Estepona. Initiativet skjer etter det store presset fra kommunene på Costa del Sol om å få betalingsmotorveien… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga setter ny sysselsettingsrekord

Det skapes nye stillinger som aldri før på Costa del Sol og i resten av Málaga-provinsen. I årets andre kvartal ble det skapt 50 400 nye arbeidsplasser, som er flere enn noen gang. De mangfoldige nye stillingene bringer ledigheten i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Marbella ønsker gratis offentlig transport til andre kommuner

Under den siste plenumssesjonen har Marbella kommunestyre godkjent en anmodning til Junta de Andalucía om gratis offentlige kort for busstransport som forbinder kommunen med nærliggende steder. Forslaget, som ble presentert av PSOE og støttet av PP og OSP med opposisjon… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Seilbåt synker etter ‘møte’ med spekkhogger

En britisk-registrert seilbåt sank i farvannet mellom Tarifa og Barbate i Cádiz-provinsen etter et nattlig ‘møte’ med en flokk med spekkhoggere. Ifølge dem spanske kystvakten og maritime redningstjenesten ble en redningsbåt mobilisert etter at de mottok varsel om et fartøy… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.