Månedsmagasinet på Costa del Sol

Bioparc i Fuengirola utvider

Det er ikke bare en zoologisk hage. Det er også et senter for truede dyrearter.  Med en utvidelse på 2800 kvadratmeter har Biopark i Fuengirola nettopp foretatt et markant oppsving i parkens anstrengelser for å hjelpe truede dyrearter. “Det er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Premiere på dokumentarfilm om Tivoli World

Fornøyelsesparken Tivoli World har fått masse omtale i de siste årene. Prikken over i-en settes den 21. juni, når en ny dokumentarfilm om den stengte parken får premiere. I filmen medvirker en tidligere eier, artister og mange medarbeidere – bl.a.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ingeniører: Kysttog Málaga-Estepona bør gå under jorden

På forumet Los Caminos del Tren Litoral arrangert av dagspressen SUR, var prognosen «absolutt kollaps» på Costa del Sol innen ti år, hvis transportløsninger som jernbanekorridoren mellom Málaga og Estepona ikke blir realisert. Dette gjelder spesielt med tanke på Málaga flyplass som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga starter kampanje mot søppel på San Juan

San Juan er spanjolenes midsommerfest, og i Málaga feires dette på strendene med mat, drikke, fest og bål på kvelden den 23. juni. Hvert år resulterer sankthansfeiringen i at det legges igjen store mengder med søppel på strendene (34,7 tonn i Málaga by!). I år håper naturvernstiftelsen Fundación Aula del Mar Mediterráneo (FAMM), i samarbeid med studenter fra høyskolen ESIC, at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tid for det store sommersalget

Rundt den samme perioden som når vi går inn i det offisielle sommeren, starter også en av de mest etterlengtede periodene for spanske butikkeiere og shoppingglade kunder – det årlige sommersalget. Selv om salget tradisjonelt har startet på den 1.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Litt om Sankthans

Sankthans nærmer seg, og for de fleste nordmenn betyr det en fest som gjerne varer hele natten, med bål, gitarspill, sang og mye skåling. Men slik har det ikke alltid vært. Det Norske Magasinet har gravd litt i historiebøkene for å finne hvor tradisjonen stammer fra, og hvordan den har endret seg med tiden. Visste […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.