Månedsmagasinet på Costa del Sol

Kjempehøye boligpriser i kjedelig arbeiderkvarter

Den aktuelle prisutviklingen er uklar, men hva som er klart, er at Costa del Sols boligmarked fortsatt overrasker. Man kan for eksempel finne nye leiligheter i ett av Málagas gamle arbeidernabolag til 600 000 euro. Det er den spanske entreprenøren… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere fartsbøter enn noensinne

Bilistene på Costa del Sol må nå for alvor være påpasselige. Det utstedes nemlig flere fartsbøter enn noen gang, og alt tyder på at det vil bli gitt enda flere bøter fremover. Årsaken til de mange bøtene skyldes blant annet de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga flyplass forventer rekord med 600 fly på én dag

Kontrolltårnet på Málagas flyplass forbereder seg akkurat nå på å møte sommeren med den største operative aktiviteten i dets historie. Det finnes allerede to statistiske indikatorer som viser hvor utviklingen er på vei. For første gang kommer Málaga flyplass til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Marihuanadyrkere med hemmelige tuneller i Alhaurín de la Torre

Den siste narkosmuglingsoperasjonen i Málaga-provinsen inkluderer hemmelige tuneller og innbrudd i det offentlige strømnettverket. Etterforskningen startet med en gruppe som solgte narkotika i Viñagrande-området i Alhaurín de la Torre, som senere ledet til deres hjem hvor politiet oppdaget flere underjordiske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas eiendomsparadoks: 150 000 tomme boliger

Ifølge Det spanske statistiske sentralbyrået (INE) har Málaga-provinsen 152 774 tomme boliger. Dette gjør Málaga til den sjette provinsen i landet med høyest antall ubebodde boliger. Foran Málaga ligger Barcelona og Alicante med mer enn 200 000 tomme boliger, Madrid… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt fra Den Norske Skolen – juni 2024

Våren er den travleste tiden på ungdomsskolen, med fagdager og tentamener. I juni har Den Norske Skolen, Málaga også spanske temadager, med kunstneriske, praktiske, teoretiske og musikalske forberedelser, som ender opp i en storstilt sommerfest i ekte, spansk feriastil. Juni er altså tiden inne for både stress og kos, også tiden for å reise på […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.