Månedsmagasinet på Costa del Sol

Prøv noen av Costa del Sols fabelaktige takterrasser

Det er vel kanskje ingenting som frister mer på en mild sommerkveld enn å sitte på en takterrasse og se på solnedgangen mens man nipper til en cocktail. Rooftop bars er en trend som ikke ser ut til å gå… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tivoli-veteran: ”Glem det. Tivoli World åpner aldri igjen”

Den emblematiske fornøyelsesparken har vært stengt i fem år. Likevel får Tivoli World masse spalteplass. Det så man tydelig i mai, da flere forhenværende medarbeidere skålte foran den gamle hovedinngangen i anledning parkens 52-årsdag. Det skjer samtidig med at Benalmádenes… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

TURIST-TABBER

– Hva turister bør unngå å gjøre når de er på ferie i Spania Det er vel ingenting som er mer spennende enn å sette ut på en utenlandsreise, men i tillegg til språkbarrierer kan kulturelle forskjeller lede til misforståelser… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Moclín – en ukjent perle med en spektakulær vandretur

Moclín er en liten landsby som ligger ca. 32 km. nordvest for Granada. Byen har et spektakulært festningsverk, som stammer fra den gangen det var maurerne, nærmere betegnet Nazari-slekten, som hersket i Granadaprovinsen. Byen ble betegnet som ´el escudo de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Jolúcar – kystens nyeste hengebro

Det har blitt populært å ha en hengebro i spanske kommuner. De er spennende og tiltrekker turister, og ‘hva naboen har, må vi også ha’ ser ut til å være mottoet. Nå har den lite kjente kommunen Torrenueva, fire km.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Velkommen til Det Norske Magasinets JUNI-utgave 2024!

Jeg har akkurat lest ferdig en historisk bok om jernbaneutviklingen i Canada, hvor den 70-årige forfatteren reiser sammen med sitt tiårige barnebarn på det kjente Rocky Mountaineer-toget som bringer reisende på en kanadisk vestkystversjon av Orientekspressen. Togturen er i vårt tilfelle ikke viktig, men hva jeg vil nevne er forholdet mellom bestefar og barnebarn og […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.