Månedsmagasinet på Costa del Sol

Vannrestriksjonene lettes en anelse

Fra og med den 9. april kommer tørkekomiteen til å lette 25 prosent på forbruksgrensene av vann, og dette vil gjelde hele Málaga-provinsen. Ekspertene bekrefter at situasjonen har blitt forbedret etter påskens regn og at man kan ta det forholdsvis… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Svenskene tilbake på boligmarkedet

Det har kommet ny årsrapport fra det spanske landregisteringskontoret (Colegio de Registradores) – og den overrasker litt. Rapporten opplyser nemlig at den svenske kjøpelysten er tilbake for full styrke på Solkysten. Etter briter og hollendere, er svenskene i dag den… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ikke lenger Golden Visa

I de siste ti årene har tusenvis av velstående kjøpt bolig, investert og etablerert seg på Costa del Sol og i resten av Spania. Den såkalte Golden Visa loven fra 2013 har gjort det lettere og mer attraktivt enn noensinne.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Velkommen til Fuengirolas hundedag

Fuengirola vil feire den 13. årlige Día del Perro (Hundedagen) på søndag 21. april. Kommunen ønsker å fornye sin forpliktelse og rykte som en kjæledyrvennlig by med arrangementet som finner plass i skråningen ved Castillo Sohail.  Dagen begynner klokken 10.00… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Uventet prisfall på olivenolje

De høye prisene på olivenolje har gjort at mange husholdninger har måttet gå over til å bruke billigere oljer, men i det siste dagene har man sett en forandring i trenden– i hvert fall i Andalucía. Takket være den nylige… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.