Månedsmagasinet på Costa del Sol

Gastronomiske fester i april

I april feires en mengde gastronomiske ferias i Málaga-provinsen. Det er snakk om tradisjonelle retter eller sesongbaserte produkter som presenteres. Ofte tilbys smaksprøver og i visse tilfeller også aktiviteter som f.eks. workshops og guidede turer (kan kreve forhåndspåmelding, så man… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stor etterspørsel etter private sykeforsikringer

I det siste året har det blitt utstedt 28 000 nye sykeforsikringer i Málaga-provinsen. Det betyr at over en halv million innbyggere i provinsen i dag har en privat sykeforsikring, noe som er flere enn noensinne. ”Spesielt etter pandemien har… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stram økonomi for middelklassen

Den spanske middelklassen er økonomisk hardt presset. Det gjelder spesielt andalusierne. Dette konkluderer forbrukerorganisasjonen OCU i sin siste rapport. OCU beklager at tross vekst og fallende ledighet har den andalusiske middelklassen absolutt ikke fått det bedre de siste årene. Rapporten… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kystbyer krever skattestøtte for turistpress

Alliansen for spanske sol- og strandturismekommuner (ATM) krever kompenserende tiltak fra sentralregjeringen som hjelp til betaling av overforbruk som kommunene erfarer på grunn av turistpress i høysesongen. Ifølge Spanias eldste finansavis, Cinco Días, krever kommunenen Adeje, Arona, Benidorm, Lloret de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kommuner med Málagas rimeligste eiendomspriser

Ifølge en nylig undersøkelse av Universitetet i Málaga (UMA) er boligpriser en av de største bekymringene til folk som bor i Málaga. Kvadratmeterprisen for boliger i provinsen var €3143 euro/m2 i mars måned – hele 10,3 % høyere enn året… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.