Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nytt år og nye prisøkninger

Dette er uken hvor de fleste går tilbake til vanlige rutiner med jobb, skole og fritidsaktiviteter m.m. Det er også årstiden da mange innser at priser på mange varer og tjenester er endret. Dagspressen SUR har listet de viktigste endringene:… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Dette er mekka for ‘bookcrossing’ i Málaga

I nordenden ligger bokhandelen Proteo, i øst ligger Rayuela, Códice og Áncora, og i sør Abadía, Renacer og En Portada Comics. Det er snakk om Plaza de San Pedro de Alcántara i Málaga by som har blitt til et ‘utendørsbibliotek’… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ta frem vinterjakken og ha paraplyen klar

Temperaturene falt en aning sist uke og været bød på en del regn, men til tross for at regnet opplevdes som kraftig på en del steder, ga ikke skurene mer enn 17 liter i Málaga. I elvene som leder til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Vaksinasjon uten avtale på 70 steder i provinsen

Lederen for det andalusiske helsevesenet (SAS), Valle García, har kunngjort at de hver torsdag inntil vaksinasjonskampanjen er over vil tilby vaksinasjoner uten avtale. Nesten 70 steder rundt om i Málaga-provinsen vil tilby influensa- og Covid-vaksinasjoner uten avtaler på torsdager for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny Kysttog rapport: 2,7 milliarder euro og åtte år

20 år etter at kysttog-prosjektet for Costa del Sol ble presentert første gang, er Marbella fremdeles den eneste spanske byen med over 100 000 innbyggere som ikke er del av landets jernbanenettverk.  Málaga kommune har nå i samarbeid med Diputación… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

2023 ble det beste året noensinne for turisme på Costa del Sol

Rundt 14 millioner turister strømmet til Málaga-provinsen i 2023 og pumpet millioner av euro inn i den lokale økonomien. Det betyr at én million flere turister besøkte provinsen enn i 2019 som hittil var rekordåret for turisme. Det er selvfølgelig positivt og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.