Månedsmagasinet på Costa del Sol

Boligprisene synker en aning i Málaga-provinsen

Økningen av boligprisene i Málaga har vært konstant siden pandemiens vanskeligste fase,  dels grunnet lokal etterspørsel, dels grunnet en stadig større etterspørsel fra utenlandske kjøpere. Resultatet har gjort at etterspørselen er mye høyere enn byggherrenes produksjonskapasitet som har forårsaket en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spansk politi frykter terrorisme

Konflikten mellom Israel og Hamas har fått det spanske politiet i alarmberedskap. Politiets spesialenhet for nasjonal sikkerhet og terrorisme har i de siste dagene intensivert sin etterforskning med mangfoldige avhør og fire arrestasjoner. Den spanske innenriksministeren Fernando Grande-Marlaska opplyste på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stor utenlandsk innflytelse på Solkystens arbeidsmarked

Flere utlendinger enn noensinne har kommet på arbeidsmarkedet i Málaga-provinsen.De siste tallene fra arbeidsformidlingen (SEPE) viser at hver tredje nye arbeidsplass i dag blir besatt av en utlending. De nye stillingene skapes primært innenfor servicefagene, industrien og landbruket. Tallene fra… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tid for besøk i kobberskogen

Nå som gradestokken har sunket og det første høstregnet har falt, er den perfekte årstiden til å nyte en vandring i skog og mark. En av de mest magiske høstaktivitetene i Málaga er et besøk i provinsens Bosque de Cobre. Den såkalte… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Robothunder kan patruljere Málagas gater i 2024

Roboter som ser ut som hunder brukes nå til å patruljere gatene i for eksempel i New York og Los Angeles, og fra neste år får vi kanskje også se disse robotene i Málaga by.  Hunderobotene er ett av fem… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Profil: ESPEN HOLM – Sjømannsprest for alle

Den Norske Sjømannskirken gikk fra å være en trygg havn for norske sjøfolk til å bli kirken for alle nordmenn i utlandet. Navnet er det samme, men kirkens formål har forandret seg til å bli en inkluderende, oppsøkende og nyskapende kirke i verdens hverdag. Da vi hørte at Sjømannskirken i Calahonda hadde fått en ny […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.