Månedsmagasinet på Costa del Sol

Her finner du Solkystens vakreste Chiringuitos

Som NorskePLUSS skrev om for et par uker siden, finnes det opptil flere konkurranser som utpeker chiringuitoene på Costa del Sol som serverer de beste sardinspydene. Men hva med Solkystens vakreste chiringuito? Det er vel nesten umulig å si, for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Dyreplageri: 140 hunder reddet fra ulovlig oppdrett i Mijas

Nasjonalpolitiet har oppdaget to varehus og en bolig som var brukt for intensiv valpeavling i kommunene Mijas og Fuengirola. Politiet kunne frigjøre 140 hunder i redselsfull tilstand, inkludert mange tisper som ble utsatt for intensiv valpeproduksjon. Etterforskningen startet da en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Valgkamp i full gang

Det er spansk parlamentsvalg den 23. juli – og det vil ikke gå stille for seg. Valgkampen i Spania varer bare 15 dager. Til gjengjeld blir den intens, og i både gatebildet og på digitale og sosiale medier eksponeres velgerne… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten rammes av voldsom hetebølge

Meldingen fra det spanske meteorologiske instituttet er klar; vi går inn i årets varmeste uke. Spesielt onsdag og torsdag blir ille. ”Det blir voldsomt varmt og samtidig støvete, da en enorm støvsky fra Sahara er på vei innover oss,” opplyser… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.