Månedsmagasinet på Costa del Sol

Costa del Sol går etter kineserne

Turistene valfarter til Solkysten og det øvrige Andalucía for tiden. Det er en tendens som myndighetene vil gjøre alt for å sikre. Derfor åpnes det nå nye dører, og på døren står det Kina. ”Det er et stort og interessant… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere byer trues nå med vannstriksjoner

Sist uke besluttet Veléz-Málaga kommune som inkluderer den populære kystbyen Torre del Mar, å stenge tilgangen på ferskvann fra kl. 23.30 til 06.30 alle ukens syv dager. Nå følger nabokommunen etter, om enn i mindre omfang. I Rincón de la… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Banderas åpner ny restaurant ved Málaga havn

Sist helg åpnet den spanske skuespilleren og regissøren Antonio Banderas nok en restaurant i Málaga by. Denne gangen er det snakk om La Pérgola del Mediterráneo som ligger på terrassen til den nyrenoverte Real Club Mediterráneo rett ved det fyrtårnet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Amerikanerne søker luksusboliger på Solkysten

Mens eiendomsprisene gjør Costa del Sols luksusboliger utilgjengelige for mange spanjoler, er de fremdeles en god handel for mange internasjonale kjøpere som er vant til prisene i New York, Hong Kong eller London hvor kvadratmeterprisen kan komme opp i 50… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Forhåndsstemming på Det norske konsulatet – Fuengirola

Visekonsulen på Det norske konsulatet i Fuengirola, Ellen Munch, opplyser at det vil være mulig å forhåndsstemme til kommunestyre- og fylkestingvalget-2023 på konsulatet i Fuengirola mellom kl. 10.30 og 13.00 fra 1. juli til 1. september. Velgere bes om å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Med varmere havtemperaturer kommer manetene

De som har badet i havet i de siste dagene, har kanskje merket til at vanntemperaturene har vært noe varmere enn tidligere i sommer – mellom 23 og 24 grader i Málaga-provinsens østre deler og mellom 21 og 22 grader i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.