Månedsmagasinet på Costa del Sol

Verdens første Fendi ‘strandklubb’ kommer til Costa del Sol

Alle store motemerker vil sette sine navn på eksklusive prosjekter, og det neste fornemme varemerket som gjør dette er Fendi. Det italienske luksusselskapet samarbeider nå nemlig med luksushotellet Puente Romano i Marbella. Samarbeidet som kalles Fendi for Puente Romano Beach… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere rammes nå av prostatakreft enn brystkreft

Tendensen er klar: Flere rammes og flere reddes. Det gjelder både for menn som rammes av prostatakreft og for kvinner som rammes av brystkreft. Det spanske helsevesenet er likevel bekymret for det sterkt stigende antall menn som i dag rammes… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Avlingen kollapser

Budskapet fra Málaga-provinsens bønder etterlater ingen tvil: ”Årets avling blir en katastrofe”. Det er nå tid for å høste hvete og andre kornsorter, og alle i bransjen forventer et fall i årets avling på mellom 80 og 90 prosent i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga feirer flere bryllup enn i de siste ti årene

Ekteskap er i vinden igjen i Málaga. Etter en skikkelig nedtur under pandemien med de laveste tallene siden 1975 (3212 ekteskap), har provinsen ikke bare gjenopprettet bryllupstrenden fra før pandemien, men også overgått rekorden for de siste ti årene. Ifølge… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

150 000 tomme boliger i Málaga-provinsen – de fleste på Costa del Sol

Ifølge den siste boligundersøkelsen kunngjort av det spanske statistiske sentralbyrået (INE) står flere enn 152 000 boliger av Málaga-provinsens totalt 996 557 boliger tomme. Dette tilsvarer at 15 % av provinsens boliger av alle typer står ubebodde. Málaga er provinsen i Andalucía med flest boliger… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.