Månedsmagasinet på Costa del Sol

Málaga firedobler tilbud av femstjerners hoteller

Solkysten fortsetter å utmerke seg som en luksushotelldestinasjon. Siden 2016 har Málaga by firedoblet sitt tilbud av femstjerners hoteller fra 212 til 953 hoteller, noe som tilsvarer en økning på 350 %! Det økende luksushotelltilbudet bidrar igjen til at spesielt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Uendelig strøm med fly til Málaga for 1. juli helgen

Den første helgen i juli er alltid en rekordhelg for Solkysten, og dette året er intet unntak.  Málaga flyplass forventer rundt 2100 flyvninger inn og ut med potensielt over 250 000 passasjerer mellom fredag 30. juni og mandag 3. juli.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sommeråpningstider for Málaga-provinsens legesentre

Fra og med mandag den 3. juli gjelder reduserte åpningstider på legesentrene i Málaga-provinsen. Alle legesentre kommer til å fortsette å være åpne, men de fleste vil bare holde åpent til kl. 15.00. Tiltaket har fått helsepersonell fra primærhelsetjenesten til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.