Månedsmagasinet på Costa del Sol

Sjåfører truer med streik på Málaga flyplass

Drosjesjåførene ved flyplassen er sinte – så sinte at de nå truer med streik. Det er de nye parkeringsavgiftene på Málaga flyplass som har fått sjåførene til å koke, og det gjelder både sjåførene for tradisjonelle drosjer og de alternative… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga når ny eksportrekord

Málaga har slått eksportrekorden i årets første fire måneder. Med 1,4 milliarder euro i salg – en økning på 17,8 prosent sammenlignet med den samme perioden i fjor – ble Málaga provinsen med høyest vekst i de første fire månedene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Husleieprisene stiger ustoppelig

Det blir dyrere og dyrere å leie bolig på Solkysten. Dette til tross for at husleieprisene i 2022 steg mer enn noensinne – flere steder helt opptil 25 prosent. Men leieprisene fortsetter å skyte oppover. I Málaga-provinsen som helhet har… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Mijas har tildelt konstruksjonskontrakt for €15,7 millioner parkeringsplass

Mijas kommunestyre har inngått en kontrakt for å bygge en ny parkeringsplass i Los Santos nabolaget som vil kunne romme 235 kjøretøy. Konstruksjonen har en gjennomføringsfrist på 18 måneder og vil koste kommunen 15,7 millioner euro. Parkeringsplassen som vil dekke… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hvor på Costa del Sol ligger Málaga-provinsens beste restaurant?

Hvis man virkelig vil ha et ekspertråd når det gjelder restaurantvalg, er det vel ingen som vet bedre enn bransjen selv. Nå har Málagas hotell- og restaurantforening presentert provinsens utvalgte restauranter for 2023.  Årets restaurant er Parador Playa i Benalmádena,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Meglerspalten: Flytterengjøring! ¿Eso qué es?

I for eksempel Norge er det en selvfølge at man rengjør huset man skal selge før en ny eier tar over. I norske kjøpekontrakter finnes det ofte en paragraf som dekker rengjøring før flytting. Dette innebærer at selgeren har ansvaret for at boligen er skikkelig ryddet og rengjort når kjøperen tar over.  Kjøpere og selgere […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.