Månedsmagasinet på Costa del Sol

Slutt med munnbind etter påske

Fra onsdag den 20. april blir det ikke lenger obligatorisk å ha på seg munnbind innendørs. De eneste unntakene er på sykehus, pleiehjem og i all offentlig transport. “Beslutningen har vært underveis i lang tid. Vi har endelig nådd frem… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Grønt lys til gigantpark i Mijas

Mijas har nå øremerket de første 4,5 millioner euroene til den nye parken Gran Parque de la Costa del Sol hvor kommunen ønsker å ta det første spadestikket innen sommeren.Prosjektet har ligget på tegnebrettet i fem år, men alt tyder… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Automatisk billettkontroll på Málaga flyplass

Ingen som har reist fra Málaga flyplass har vel kunnet unngå de lange køene før sikkerhetskontrollen i avgangshallen på Terminal 3. Men nå er det håp om at ventetiden for å komme inn til gateområdet vil gå både raskere og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Historisk sporvogn til Sierra Nevada kommer tilbake

Tenk å kunne ta en gammeldags sporvogn fra Granada og opp til Sierra Nevada! Dette er ikke en ny drøm, men en tanke som startet i 1910 da prosjektet først ble foreslått. Det opprinnelige delen av banen åpnet i 1925,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Alle Cádiz’ strender nå nudiststrender

Byrådet i Cádiz har besluttet å forandre loven som regulerer strendene i kommunen, slik at nudisme nå er tillatt på alle strendene i byen. Men alle er ikke like fornøyde med det nye vedtaket. Det fantes allerede nudiststrender og nudistområder… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

‘Build to rent’ sektoren vil overgå 3 milliarder € i 2022

‘Bygge for å Leie’ er fremtidstrenden, og sektoren viser ingen tegn til å miste populariteten i Spania. Ifølge eiendomskonsulentene CBRE vil sektoren bringe inn mer enn tre milliarder euro i investeringer i landet i år. I fjor hadde denne sektoren… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.