Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vandring til vakre Tolox søndag 2. mai

Vandring til vakre Tolox søndag 2. mai

Vandreturer har blitt kjempepopulære. Vi kobler av, og sjel og sanser er i fokus når vi går i ulendt terreng i vakre naturomgivelser. Denne søndagsturen går til vakre Tolox, og du behøver ikke å være en fjellklatrer for å kunne være med. Det er nemlig to ruter å velge mellom: En lettere på 8 km og en litt tøffere på 10 km.

Vi går ut til kapellet ‘Snøens Jomfru’, som ligger bortgjemt blant høye furutrær på en fjellskråning i nasjonalparken Sierra de las Nieves. Den første delen av turen går langs små urtehager med blomstrende appelsintrær. Vi går på en nedlagt vanningskanal forbi et vell av duftende sitrustrær, eldgamle johannesbrødtrær og granatepletrær. Etter en kort pause ved kapellet, kan man enten gå tilbake til byen via en annen rute, eller fortsette turen på en lengre fjellvandring. Vi krysser elven og klatrer en del høydemeter for å komme opp på fjellkammen, hvorfra vi har en fantastisk utsikt over landsbyen og dalen. 

Avgang fra Tolox kl. 10.30. Det er mulighet for å ta en kopp kaffe før avmarsj og spise lunsj på en av de mange små hyggelige barene i byen etter turen. 

Dato: 2. mai. Pris 12 euro for 8 km vandring og 15 euro for 10 km. Begrenset antall plasser. Egen transport til og fra Tolox. For mer informasjon, kontakt: pia.bruun@gmail.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.