Månedsmagasinet på Costa del Sol
Skandinavisk møbelforretning åpner dørene til nytt ‘showroom’

Skandinavisk møbelforretning åpner dørene til nytt ‘showroom’

Del

Martin Rance åpnet for akkurat to år siden – online. I denne måneden åpner han så sin første fysiske forretning. Det er gått bra for Martin Rance og hans møbelkonsept, Your Home Styling Costa del Sol, ”men vi har fortsatt begge bena på jorden”, forsikrer den danske gründeren, som holder fast på sitt konsept og sine verdier.

”Vi selger veldig gode møbler til meget bra priser. Dette følger vi opp med best mulig service. Du må bare smøre deg med fire til seks ukers tålmodighet, som er vår leveringstid», forklarer den danske møbelmannen, som vil unngå de store lageromkostningene for å holde salgsprisene nede. Det er også derfor den nye butikken og utstillingslokalet hverken blir kystens største, flotteste eller dyreste. Til gjengjeld blir det fint og funksjonelt.

”Vi vil vise et mindre kolleksjon av vårt brede utvalg av senger, nattbord, sofaer, spise- og kaffebord, tepper, bord & stoler, hagemøbler samt dekorasjon og brukskunst. Vi har alt til hjemmet og litt til – og vi vil strekke oss lenger enn andre i markedet for å gjøre din bolig smakfull og innflytningsklar,” lover Rance og teamet hans. Da han for to år siden klippet over tråden til Your Home Styling, var det bare han og kjæresten. I dag har han med seg et team på ti medarbeidere. Det omfatter alt fra selgere og rådgivere til stylister, en arkitekt og en håndfull montører. ”Vi drømmer da om å vokse enda mer, men vårt største ønske er å kunne bevare den høye kundetilfredsheten vi har i dag. Det er takket være våre kunder at vi får så mange anbefalinger. Det er også takket være dem at vi får så mange gode opplevelser blant spennende mennesker. ”Vi er veldig sosiale her i butikken”, forteller Rance, som i fremtiden vil satse på en enda tettere kundekontakt. Den nye forretningen og utstillingslokalet innvies nettopp for at folk flest lett kan stikke innom. ”Vi har fra starten av solgt veldig bra online og på avstand, men vi har også kunder som gjerne vil prøve sitt møbel før det handles. Denne muligheten får de nå,” sier Rance, som understreker at han selvfølgelig ikke kan vise hele utvalget i sitt nye showroom – selv om det vil vœre rikelig til å få inspirasjon til sin bolig.

Your Home Styling har nettopp inngått et spennende samarbeid med Bolia.com.
”Alt du finner på Bolia.com, kan også bestilles her i forretningen. Det er tidløst dansk design på sitt beste”, mener Martin Rance.

Your Home Styling er bygget opp omkring tre stilarter:

Ethnic Living, som passer til en andalusisk livsstil, litt ‘beach-vibe’ og retro, med møbler i teak og harmoniske jordfarger.

Contemporary Living, som med rause sofaer og moderne spisebord leder tankene til herskapsboliger i Paris. En ren og klassisk stil. Og sist, men ikke minst er det Nordic Living, som har sitt fokus på det minimalistiske, stilrene, romslige, og som lett kan blandes i flere farger og gjøres varmt med ulike tresorter.

”Her er det masse fint å velge imellom, men det skal også være lett å handle hos oss. Det er ikke nok å bare levere og montere. Vi er med hele veien og setter opp flatskjermen og henger dine bilder på veggen og knaggene på badet. Vi forlater boligen først når sluttrengjøringen er gjort”, lover Martin Rance.

Du kan alltid møte en av de kreative stylistene og interiørdesignerne i forretningen, som gjerne inviterer deg inn i ‘Designstudioet’ på bakrommet, hvor du kan få presentert flere forskjellige tilbud på møbelpakker.
Martin Rance åpner sin første butikk og showroom i shoppingsentret Centro Nórdico midt mellom Fuengirola og Mijas. Det er lett innkjøring og gode parkeringsmuligheter.

Torsdag den 18. november er alle velkommen til stikke innom Your Home Stylings nye showroom i Centro Nórdico på Ctra. de Mijas. Fra kl. 15 til 18.30 serveres det tapas samt litt leskende for strupen, levende musikk og hyggelig selskap. Det blir rikelig med plass til å ‘networke’ denne dagen samt å gå på oppdagelse og samle masse inspirasjon for boliginnredning.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.