Månedsmagasinet på Costa del Sol
”Outlet” på Plaza Mayor slår alle rekorder

”Outlet” på Plaza Mayor slår alle rekorder

De første ukene etter åpningen av kjøpesenteret har besøkstallene slått alle forventninger. På rekordtid er den nye McArthur Glen «outleten» på Plaza Mayor nær Málaga flyplass på alles lepper. De 40 butikkene bugner av merkevarer i hyllene, og butikkene er fulle av kunder. Interessen er så stor at de nye adkomst- og utfartsveiene ved Plaza Mayor knapt har kunnet håndtere den store mengden bilister på fredager og lørdager. Lørdag 29.februar var den nye parkeringskjelleren og alle øvrige parkeringsplasser fylt til bristepunktet. Det antas at flere bilister sto i kø i en halv time før de kunne forlate området.

McArthur Glen er en engelsk gruppe som utvikler og administrerer designer kjøpesentre. Deres «outlet» på Plaza Mayor er åpen mandag til lørdag kl. 10-22.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.