Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga CF omsvermet av kjøpere

Málaga CF omsvermet av kjøpere

Roen har senket seg over Málaga Club de Fútbol. Krisestemningen er snudd til begeistring med gode sportslige resultater og flere interessante investorer på banen for å kjøpe klubben etter at domstolen i Málaga med en oppsiktsvekkende kjennelse avsatte president og klubbeier, Sheikh Al-Thani fra Doha i Qatar, for kriminelle handlinger som svindel mot Málaga CF og hvitvasking av penger. Det er utstedt arrestordrer på ham og sønnene i styret for Málaga CF. Klubben drives nå av en advokat fra Málaga utnevnt av retten.

I kjølvannet av dette dramaet har flere investorer dukket opp for å overta Málaga CF. Noen spanske og noen interessante amerikanske grupper.

De første som meldte seg var et amerikansk filmproduksjonsselskap fra Hollywood, som har den kjente skuespilleren George Clooney som medlem, og deretter kom investorer fra California i selskapet American CF på banen. Filmproduksjonsselskapet opererer allerede i Málaga med ambisiøse prosjekter, mens American CF har sendt advokaten sin til Málaga for å forhandle.

På fotballbanen, hvor Málaga-spillerne etter en sterk periode har muligheten til å kvalifisere seg til play-off-opprykk til La Liga, spilles det kamp mellom Málaga CF – Real Zaragoza på Estadio La Rosaleda søndag ettermiddag den 8.mars. Formsterke Zaragoza ligger på andreplass i 2. divisjon, og Málaga CF er ubeseiret i de ni siste hjemmekampene. Sist mot Racing Santander, hvor ikke mindre enn 24.000 tilskuere dukket opp.

Billetter til oppgjøret mellom Málaga CF – Real Zaragoza fås kjøpt hos La Peña de Dinamarca:

info@malaga-support.dk – tlf. +34 617 700 424

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.