Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Randi Brekke og Jarle Gusjås, to av de frivillige som gjør alt for at det skal være hyggelig å komme til Norsk Forening.

Påsken 

Vi serverer påskelam skjærtorsdag 1. april. Fra langfredag 2. april holder vi stengt til tirsdag 6. april. Foreningen er så åpen fram til 1. mai. Da stenger vi for sommeren.

Generalforsamlingen 2021

Den annonserte Generalforsamlingen 2021 ble avlyst. President Gunnar Finholdt opplyser at denne aktiviteten kom inn under ‘forening’, og etter forholdene enda ikke var tillatt. Det var også bekymring for at det ville blitt for få medlemmer til å gjennomføre den. På styremøtet 25. februar ble det besluttet at Generalforsamlingen vil bli gjennomført i oktober, når det satses på at den lar seg gjennomføre.  

Boulegruppa Noruegos

Det er beklagelig å melde at vi må avlyse vårens interne boulekonkurranse. Det gikk ikke slik vi tenkte i høst. Alle vi som sitter hjemme i Norge satser nå på at Covid-19 vaksinen hjelper oss, slik at vi kan ha konkurransen til høsten.

Malegruppa

Noen medlemmer i Malegruppa møtes i malelokalet vårt slik som tidligere, etter at det ble tillatt å krysse kommunegrensene. Tove Røv Thorsen som bor i Fuengirola, er en av de som har malt to ganger i uken i denne vanskelige perioden. Hun har utdannelse som kunstmaler og har gjennom årene hatt flere utstillinger før hun flyttet til Spania. Tove legger mye arbeide i bildene sine, men så blir de også strålende bra. Nettopp slik som dette vakre, sarte landskapsbildet: 

Quizegruppa har også hatt avbrudd i sine konkurranser, men igjen satses det på møter søndager kl. 14.30 til kl. 17.30. Det blir servert små varmretter, samt pølser i brød og lomper. Hjertelig velkommen!

Karoline Schjoll

Det er med sorg vi fikk beskjed om at Karoline Schjoll sovnet stille inn den 7. februar. Hun var en av våre mest trofaste medlem og gjest. Gjennom hele Koronatiden deltok hun i spillet på boulebanen tre ganger i uken, og hun kom nesten hver dag innom Norsk Forening. Vi vil alle savne henne. Vi lyser fred over hennes minne. 

Karoline Schjoll i Norsk Forening.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet