Månedsmagasinet på Costa del Sol
NordKap Living™ – Skandinavisk velvœre for hjemmet

NordKap Living™ - Skandinavisk velvœre for hjemmet

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

NordKap Living™ er det spanske underselskapet til SPA Kompagniet – Danmarks største forhandler for spa og velvœre.

SPA Kompagniet ble etablert i 2001, og siden den gang har ting bare gått oppover. Med tiden har vi utvidet, så vi nå har fire utstillingslokaler bare i Danmark og en svensk nettbutikk. Nå har turen kommet til det solrike Spania under navnet NordKap Living™.

Med 20 års erfaring er vi ikke redde for å kalle oss eksperter i spa, sauna, innretning og alt hva vi ellers forhandler. Derfor får du alltid topp profesjonell veiledning og råd når du handler hos oss.

NordKap™ – vårt eget merke

Vi produserer selv størstedelen av vårt utvalg under vårt eget merke, NordKap™. Det gjør oss i stand til å holde prisene våre på et absolutt minimum, fordi det ikke er fordyrende mellomledd fra fabrikken til våre lagre.

Samtidig er det også din garanti for absolutt topp kvalitet. NordKap Living™ selger bare varer som lever opp til våre egne strenge kvalitetskrav – og når vi selv står for produksjonen, kan vi garantere at selv de minste detaljene er av absolutt verdensklasse.

Hva kan du så finne hos oss?

Stort sett alt som har med velvære å gjøre. Vi selger til både private og profesjonelle, så vi har noe for enhver smak.

Boblebadekar til ethvert hjem eller sommerhus

Komplett avslapning for hele kroppen i et lekkert boblebadekar ute eller inne. Boblebad er vår hovedspesialitet, og vi har et enormt utvalg av både utendørs og innendørs boblebadekar og villmarksbad / hot tubs.

Uansett om du vil ha en liten kompakt modell med plass til to, eller du er ute etter en stor og rommelig spa med plass til 14 brukere samtidig, så har vi hva du leter etter.

Elektronikken i boblebadene kommer fra verdens førende produsenter innen feltet. Samtidig er den spesielle isolasjonen vi gir alle våre boblebad tilpasset til nordiske forhold – så du kan vœre sikker på at badet holder godt på varmen her ved Middelhavet!

Saunaer – både tradisjonelle og infrarøde

Badstuer har vært brukt av mennesker verden over i flere årtusen. Vitenskapen har gjentatte ganger bekreftet at det er mange helsefordeler ved regelmessig bruk av sauna, hvilket du kan lese mye mer om på vår hjemmeside.

Hvis du hører til de mer aktive eller kanskje har sportslige leietakere, vil vi anbefale å se på en infrarød sauna. Denne moderne form for varmebehandling har nemlig vist seg å ha tallrike effekter i forhold til restitusjon og behandling av ømme ledd og muskler.

Vi forhandler både ferdiglagde saunakabiner, og gir deg mulighet til å bygge din egen helt fra bunnen av. Treet i kabinen er noe av det beste i verden, og elektronikken og tilbehøret er sikkert, effektivt og langvarig.

Elegante badekar i patentert kunststein

Under vårt merke NordKap™, har vi også et stort utvalg av badekar, både for innbygning og frittstående.

Sœrlig for den siste kategorien er vi stolte over å tilby mange muligheter i italiensk design i våre patenterte kunststein, RockSolid™.

Denne spesielle type stein gir et veldig hardført produkt med en overflate uten porer. Det gir badekaret et eksklusivt, matt hvitt utseende som er utrolig lett å gjøre rent.

Hvis du heller vil ha et badekar som ikke veier så mye, har vi også et stort utvalg av badekar laget i sanitær akryl.

Som de eneste i verden har vi utviklet en eksklusiv teknikk som gjør oss i stand til å lage våre akrylbadekar med den samme matte hvite overflaten som våre RockSolid™-kar. Derfor kan du velge mellom akrylkar med enten matt eller skinnende overflate.

Alt til badet

Badekar er langt fra det eneste vi har til badet. Faktisk har vi et bredt utvalg av baderomsmøbler, tilbehør og ikke minst håndvasker som er laget i samme RockSolid­™-kunststein som våre steinbadekar.

Til slutt tilbyr vi også en lang rekke glassløsninger til både dusjkabinett og andre glassinstallasjoner. Som med stort sett alt annet i utvalget vårt, produserer vi også glassene våre selv. Dette gjør oss i stand til å holde prisene nede – uten å inngå kompromiss med kvaliteten.

Besøk vårt utstillingslokale eller vår hjemmeside

Vi kunne skrive en hel bok om alle våre produkter. I stedet vil vi heller oppfordre deg til å stikke innom vårt luksuriøse utstillingslokale i Mijas i Málaga eller gå inn på vår hjemmeside, nordkapliving.es.

Hvis du har spørsmål eller bare kunne tenke deg litt råd i jakten på det perfekte produktet, er vi selvfølgelig klar til å hjelpe deg. Du kan ringe til oss på +34 683 427 904 eller sende oss en mail til adressen info@nordkapliving.es, så svarer vi deg så raskt som mulig.

Vi lever selvfølgelig opp til alle gjeldende regler og retningslinjer i forhold til Coronapandemien!

Nordkap Living

C/ Verónica 13

29651 Mijas

Tel. +34 683 427 904

info@nordkapliving.es

www.nordkapliving.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet