Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lamenza Nielsen og Advokaterispania har fått nye samarbeidspartnere

Lamenza Nielsen og Advokaterispania har fått nye samarbeidspartnere

Lill Lamenza, CEO i selskapet kommenterer at “kunder føler det er enkelt å ta kontakt og å ha en tett og god dialog med oss under hele prosessen. De som har engasjert oss ​​vet at tjenesten vi tilbyr er veldig personlig. Vi har et team av advokater og ledere som lar oss bistå både enkeltpersoner og selskaper. Det er ingen saker som er for store eller for små, alle får svar og finner løsninger hos oss. 

Vi bistår med alt fra prosedyrer i bystyret, saker hos skatteetaten, resultatregnskap og tilsyn av oppussings- eller nybyggarbeid. Vi har også tatt et steg videre og utvidet vår kapasitet innen eiendomssektoren. Dette er et område som har vokst og krever spesiell oppmerksomhet. 

Monica Nielsen fra Oslo forteller oss: «Vi ønsker at klienten tar kontakt med oss før de bestemmer seg for å kjøpe en eiendom i Spania. Sammen kan vi da foreta søk etter deres drømmeeiendom i våre egne databaser, i åpne kilder og forhøre oss med andre meglerfirma.»

Vi vil benytte anledningen til å takke advokatene Doña Carmen Soto, D Mario Ruiz og eiendomseksperten Mr. Paulino Cuevas som gjør det mulig å gi våre kunder gode og konkrete svar på sine spørsmål.

Lamenza Nielsen og Advokaterispania, ønsker alle en God Jul og God Nytt År!

EMAIL

lill@advokaterispania.com

www.advokaterispania.com

telefon: + 34 683 409 666 / + 34 600 502 733

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.