Månedsmagasinet på Costa del Sol
Noen tanker fra oss i eiendomsbransjen

Noen tanker fra oss i eiendomsbransjen

Akkurat i det våren sprang frem og vi hadde mange spennende planer fremover, med fine nye listinger, flere kunder, arrangering av våre egne seminar i Norge og mye mer, er vår hverdag blitt endret. Vi sitter rett og slett i karantene i våre egne hjem. For oss virker dette helt uvirkelig. Det må bevises at vi skal i matbutikk, vi må jobbe hjemmefra, og vi kan kun gå på luftetur med hundene våre. Fra den ene dagen til den neste går vi fra å sitte med flere kunder, til ingen planlagte på ubestemt tid. 

Vi velger likevel å være positive og bruke denne tiden på å se fremover til hverdagen blir normal igjen. Skandinaver ønsker seg fortsatt bedre og mer stabilt klima, noen ønsker å investere og andre skal pensjonere seg. Andalucía har fantastisk mye å by på, og med et mangfold av sol, strand, fjell og kulturopplevelser er det noe for alle. 

Vi tenker fremover. Det er nå det gjelder å være optimistiske, bruke tiden på å pleie kundene våre som har måttet utsette planene på ubestemt tid og yte service til nye potensielle kunder som kontakter oss. Nå har man tid til å kunne drømme seg bort til solen og planlegge fremtiden, sitte på nettbrett eller PC og bruke oss som informasjonskilde. 

For markedet vil nok dette ha alvorlige konsekvenser. Flere vil miste jobbene sine, ting vil bli satt på vent og omsetningen har stanset opp. Likevel vil det nok være mulig for kjøpere å gjøre gode eiendomsdealer nå, og erfaringsmessig er bolighandel en fin måte å få fart på økonomien, da det sysselsetter mange mennesker. 

I Casa Concept jobber vi hjemmefra, men er likevel fullt tilgjengelige både på telefon og epost. Det er bare å ta kontakt!

Casa Concept Properties

Urb. Puebla Lucía

Bulevar Alcalde Clemente Diaz Ruiz, 1829640 Fuengirola

 +34 682 607 153

 +47 911 566 63

 info@casaconcept.net

www.casaconcept.net

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.