Månedsmagasinet på Costa del Sol
Helle Hollis presenterer Ambassadørstatus i Home Owners-klubben!

Helle Hollis presenterer Ambassadørstatus i Home Owners-klubben!

Helle Hollis’ Home Owners´ Club er en stor suksess med over 15.000 medlemmer som nyter godt av de mange klubbfordelene. Klubben henvender seg til ferieboligeiere på Costa del Sol, og fastboende som får besøk av venner og familie som har behov for å leie bil. 

Fordeler som klubbmedlem

Som medlem får man en masse fordeler, som 15 % rabatt på billeien samt gratis ‘Fast Lane Service’. I tillegg får man to ekstra førere gratis. Endelig opptjener medlemmer av klubben 10 % bonus rabatt til bruk for neste års billeie, m.m. Det er gratis og enkelt å bli medlem.

”Som klubbmedlem kan du la dine venner og familie bruke ditt klubbnummer. Så får de også 15 % bonusrabatt på billeien, og hver gang ditt klubbnummer blir anvendt opptjener du 10 % rabatt til det følgende året,” forteller administrerende direktør Hans Hugo From.

Helle Hollis Ambassadør

”Vi introduserer også ‘Helle Hollis Ambassadør’ og ‘Ambassadør Gold’”, forteller Hans Hugo From, som med det nye tiltaket gjerne vil belønne de medlemmene som anbefaler dem til venner og bekjente.  

«Man blir automatisk Helle Hollis Ambassadør eller Helle Hollis Ambassadør Gold medlem når ens venner og familie har generert bonusrabatt for hhv. 250 eller 500 euros i løpet av et kalenderår.

Som Helle Hollis Ambassadør får du gratis nattbetjeningsgebyr i et helt kalenderår, og med Gold-status får du gratis nattbetjeningsgebyr i to kalenderår, samt to år til å bruke din opptjente bonus på. 

Døgnåpent og ingenting med liten skrift

Helle Hollis hovedkontor ved Malaga Lufthavn er åpent 24 timer alle ukens 7 dager, hvilket er særledes praktisk med de sene flyankomstene og tidlige flyavganger til og fra Norge. 

”Hos Helle Hollis står det ingenting med liten skrift. Vi har oversiktlige og rettferdige leiebetingelser – og ofte dansktalende personale på jobb. Det gir trygghet og en god start på ferien” avslutter Hans Hugo. 

Les mer om Home Owners´ Club og dens fordeler på www.hellehollis.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.