Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga byfest en realitet

Alt tyder på at årets store byfest i Málaga blir en realitet. Den blir ikke helt som den pleier – men iallfall nesten. Kommunen har nettopp gitt grønt lys for at det store feria-området rett utenfor byen skal gjøres klart med de vanlige bodene, attraksjonene og spisestedene. Spesielt restaurantene forventes å få en rekke restriksjoner som ennå ikke er konkretisert. Kommunen planlegger også en rekke konserter på den store feria-plassen. 

Málagas byfest skjer i midten av august, på samme tid som Spania håper å ha vaksinert 70 prosent av befolkningen og dermed ha oppnådd gruppeimmunitet. Alt vil foregå utendørs under byfesten, så med enkelte restriksjoner ser kommunen prosjektet som fult realistisk og ansvarlig. Imidlertid forventes det langt mindre aktivitet og færre mennesker i bysentrum, som nettopp har tradisjon med store gruppesamlinger. I likhet med byfesten forventer kommunen å kunne gjenåpne byens loppe- og bruktmarkeder på slutten av sommeren.

(Kilde: MálagaHoy

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.