Månedsmagasinet på Costa del Sol
Málaga-bedrift slår nye rekorder

Málaga-bedrift slår nye rekorder

Den Málaga-baserte online virksomheten, Freepik, overrasker igjen. På en tid hvor de fleste bedrifter kjemper for å komme helskinnet gjennom pandemien, har Freepik økt staben i det siste året med 136 personer, til totalt 300 ansatte. Bedriften antar til og med at man i det kommende året vil kunne legge til ytterligere 100 nye stillinger.   

Freepik er en forholdsvis ny Málaga virksomhet som ble stiftet av tre unge gründere. Bedriften er bygd opp rundt en online plattform som tilbyr alle typer grafisk design (layout, logoer, bilder, mm) over hele verden. ”Til tross for pandemien, har vi kunnet fortsette vår aktivitet og vekst. Alle medarbeidere har kunnet jobbe uavbrutt online hjemmefra og vil gjøre det frem til sommeren,” forteller Amine Saoudi fra Freepiks personalavdeling i et intervju med dagbladet SUR.

Freepik er et godt eksempel på de nye type bedrifter som ser dagens lys i Málaga-provinsen. Det er av samme årsak at Málaga kommune jobber med nye prosjekter som skal skape flere og bedre kontorlokaler i byen.

(Kilde: Diario SUR)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.