Månedsmagasinet på Costa del Sol
La Vuelta a España kommer tilbake til Málaga

La Vuelta a España kommer tilbake til Málaga

Det populære langdistanse-sykkelrittet kommer tilbake til Málaga i år. Nærmere bestemt kommer to av rittets totalt 21 etapper til å finne sted i provinsen. Det handler om Etappe 10, som starter i Roquetas de Mar (Almería) og 190,2 km senere går i mål i Rincón de la Victoria den 24. august, samt etappe 11, som den 25. august starter i Antequera for å ta sykelistene 131,6 km til Valdepeñas de Jaén.

I forbindelse med presentasjonen av årets sykkeletapper sa Francisco Salado, presidenten for Málagaprovinsens regjering, at det er veldig positivt at La Vuelta kommer tilbake til provinsen, ikke bare for interesserte lokalbeboere, men arrangementet selv har en stor effekt på markedsføringen både kysten og innlandet av Málagaprovinsen. Videre fremhevet Francisco Salado at de 1,5 millioner TV-titterne i hele verden som følger La Vuelta kommer til å kunne nyte både den rike kulturen og naturen som etappene leder igjennom. På den måten kommer det til å vœre positivt for turismen – når pandemien tillater det: «Dette sår et frø for fremtidig turister som kommer til å forelske seg i landskapet og bestemme seg for å reise hit.» Avslutningsvis sa provinsregjeringens president: «Jeg vil gratulere Málagas innbyggere som kan nyte dette fantastiske sykkelrittet. Vi kommer til å gjenoppta støtten fra provinsregjeringen til sportsarrangementet.» Han forsikret at man i fremtiden kommer til å forbinde Málagaprovinsen med La Vuelta a España.

Årets La Vuelta er den 76. i serien og går av stabelen den 14. august utenfor katedralen i Burgos og avslutter den 5. september. 

(Kilde: malaga.es)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.