Månedsmagasinet på Costa del Sol
JENSEN CROWN MED ALOY® 3.0 SPRINGFJŒRER

JENSEN CROWN MED ALOY® 3.0 SPRINGFJŒRER

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Jensen Crown er vår mest eksklusive sengemodell med en dobbel madrass laget av seks forskjellige lag, for å gi deg best mulig søvn. I kjernen på den vendbare madrassen finner du våre 16 cm Aloy 3.0 fjærer, pluss et ekstra lag av komfort i form av et annet fjærsystem som måler 7 cm. I tillegg kommer de 12.5 cm fjærene i sengebunnen. Under dette finne du vår Exact Comfort Adjustment (Presis Komfort Justering), som gjør det mulig å justere fastheten på sengen med et enkelt trykk på en knapp. 

GOD VENTILATSJON, GODT SENGEKLIMA & GOD STØTTE

Den 10 cm tykke Majestic topplaget på madrassen kommer som standard med Jensen Crown er laget av Innergetic® Sonocore Latex. Den åpne sellestrukturen gjør at den både puster og er fuktisolert. Polstringsdekket er både perforert, hvilket sørger for optimal ventilasjon, og profilkuttet og har en bløtere og en fastere side. Lateksen hemmer bakterievekst og husstøvmidd som gir et renere og mer hygienisk sengeklima. Innergetic® Sonocore Latex er miljøvennlig og meget holdbar. 

ALOY® 3.0 – VÅR SISTE INNOVASJON I AVANSERTE FJŒRSYSTEMER

Patentert og eksklusivt for Jensen.

Mens du sover, er dette intelligente fjærsystemet våkent og tar vare på hele kroppen din, inkludert hoftene som lik skuldrene er en sårbar del av kroppen. Senene som omringer hoftene gjør dem spesielt følsomme til press, spesielt når vi ligger på siden. Med Aloy 3.0 har fjærsystemet forbedret bæreevne i hoftesonen, mens det samtidig lar hoften synke enda dypere ned i madrassen. For de som foretrekker å sove på ryggen, gir Aloy 3.0 systemet også behagelig ryggstøtte.

SPESIALLAGET TILBEHØR 

En separat sengegavl har blitt spesialdesignet for denne sengen. Den består av fem tett sammensatte paneler og måler på 330 cm bred og 180 cm høy, med Eicon Wall nattbord innebygd in sengegavlen. Nattbordene er som bena på sengen tilgjengelige i tre forskjellige utførelser: hvitvasket, eik og sort.   

Polígono Nueva Campana 23, Nueva Andalucía, 29660 Marbella.

Åpent: Mandag – fredag kl 10-14 & 15-18.

Jensenstore.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet