Månedsmagasinet på Costa del Sol
Innbyggere 80+ kan nå vaksineres

Innbyggere 80+ kan nå vaksineres

Vaksineringen av landets innbyggere går langsomt fremover. I de kommende dagene avsluttes første fase, hvor alle beboere og ansatte på pleiehjem samt ansatte innen helsevesenet har blitt tilbudt vaksinen. Dermed kan myndighetene i neste uke starte fase to som inkluderer alle på 80 år og eldre. I Andalucía utgjør denne aldersgruppen rundt fem prosent av befolkningen, eller cirka 450.000 mennesker. 80.000 er bosatte i Málaga-provinsen. Av de få som hittil har fått tilbudt de nye Covid-19 vaksinene, er det bare 1,57 prosent som har avvist tilbudet.

Junta de Andalucía har annonsert at man jobber intenst med å forbedre og utvide infrastrukturen, slik at man blir i stand til å kunne vaksinere én million andalusiere i måneden så snart mengden av vaksiner tillater det – sannsynligvis i midten/slutten av årets andre kvartal.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.