Månedsmagasinet på Costa del Sol
Feriehungrige engelskmenn til Portugal etter 17 mai

Feriehungrige engelskmenn til Portugal etter 17 mai

Spania, Frankrike, Italia, Hellas og USA er fremdeles på Englands liste over land hvor britiske reisende må i karantene når de kommer tilbake til sitt hjemland. Derfor vil britene heller reise til Spanias naboland, Portugal.  

Etter at Portugal ble en av de 12 landene som har fått grønt lyst for engelske reisende, har reisebestillinger dit skutt i været. Googlesøking for Portugal gikk opp med over 3000% bare 10 minutter etter at listen over land med grønt lys ble presentert for det britiske folket. Thomas Cook hadde flere bookinger på én time enn en hel måned før og bookinger til Faro i Algarve og Madeira var 1300% høyere enn for bare en uke siden. Grunnen til økningen i bestillinger er at fra 17 mai kan engelskmenn reise til 12 land (inkludert Portugal, Israel, Australia, New Zealand, Singapore, Brunei, Island og Færøyene) uten å behøve 14 dagers karantene når de kommer hjem (selv om alle disse landene ennå ikke tar imot britiske turister). 

Man antar at den samme effekten vil skje her i Spania når landet etter hvert kommer med på den ‘grønne’ listen. 

(Kilde: The Mirror)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.