Månedsmagasinet på Costa del Sol

Det koster en liten smule, men du får masse igjen.
Med sitt nyeste produkt ønsker Det Norske Magasinet å tilfredsstille selv de mest kresne lesere med daglig nyhetsformidling samt artikler med praktisk og nyttig inspirasjon til hverdagen på Costa del Sol.   

”Med vårt siste produkt ønsker vi å gi leserne en ny og bedre opplevelse. Med et halvt dusin ferske nyheter daglig, får du allerede fra morgenstunden av et godt og raskt overblikk over hva som skjer i Sør-Spania.Gjennom uken krydres nyhetene med intervjuer og aktuelle artikler.” 

Ordene kommer fra Martin Norrbom, som tilbake i 1989 tok det første spadestikket til firmaet Norrbom Marketing, og som hver måned i snart 20 år har gitt ut Det Norske Magasinet. Det har skjedd mye siden da, og det er nettopp derfor at NorskePLUSS+ har blitt lansert. 

Historien bak det lille PLUSS-et

Tidene forandrer seg. Det samme gjør lesernes ønsker. ”Det er ikke lenger nok med et månedsmagasin. Leseren vil oppdateres – og gjerne daglig. Det krever større ressurser enn tidligere,” forteller Norrbom, som dermed allerede delvis har forklart hvorfor det koster fem euro i måneden å abonnere på NorskePLUSS+. I firmaet hans har han derfor i dag både danske, svenske og norske journalister og skribenter tilknyttet og en helt ny plattform designet og drevet av et utviklingsteam ledet av den kompetente systemutvikleren Phill Bramsted. Sammen med sistnevnte sikrer Norrbom levering av de daglige nyhetspostene, ferske artikler og oppdateringer. ”Jeg vet at det er uvant for noen av våre faste magasinlesere at man nå må betale litt for vår service. Men det er bare her på Costa del Sol at konseptet vårt er nytt. Alle steder i nord er det i dag brukerbetaling for nettbaserte aviser og magasiner. Det samme gjelder våre lokale spanske medier, så vi har absolutt ikke startet en mediebransjerevolusjon,” forteller Norrbom med et lunt smil. Hans store oppgave blir nå å gi sine abonnenter så mye godt og nyttig lesestoff at de gledelig fortsetter med å betale fem euro i måneden for deres abonnement. ”Tidligere da alt var gratis, var innholdet til tider også kommersielt preget. Det kan ingen unngå. Men det er det ikke på NorskePLUSS+, som utelukkende er skapt til glede for abonnenten,” forsikrer Norrbom.    

Martin Norrbom:
”Allting har alltid vært gratis i vår lokale skandinaviske medieverden. Det går ikke lenger – spesielt ikke hvis man ønsker å levere kvalitet. Og det er akkurat hva vi vil med NorskePLUSS+.”
 
Phill Bramsted:
”Vi har skapt en plattform som løfter den nye abonnementsmodellen og understøtter det aktivt voksende utgivelsesmønsteret  fra redaksjonens side, til et internasjonalt og mobilt lesernettverk. Og dette er bare begynnelsen.”

Flere PLUSS’er i fremtiden

Abonnentene får også glede av en lang rekke rabatter hos lokale næringsdrivende. Og rekken blir lenger innen årets utgang. Som abonnent på NorskePLUSS+ får man allerede i dag faste rabatter på klinikker, i møbelforretninger og i andre utvalgte butikker.

”Vi jobber med å skape nye avtaler med gode restauranter, golfbaner og spesialforretninger. Innen slutten av året vil vi være klar med nye, gunstige rabatter til våre abonnenter,” avslutter Norrbom, som er urokkelig i sitt nye konsept: ”Abonnentene skal ha daglige nyheter, godt lesestoff og bra rabatter i lokalbedrifter – for mindre enn prisen på en kopp kaffe i uken.”

Slik blir du abonnent:

  1. Øverst på norskemagasinet.com finner du en lenke til NorskePLUSS+ (www.norskemagasinet.com/pluss). Når man trykker på lenken, kommer det frem et påmeldingsskjema som er enkelt og lett å fylle ut.  
  2. Du velger her om du ønsker å bli abonnent for 6 måneder (36 euro) eller for 12 måneder (60 euro). Deretter velger du betalingsmetode.
  3. Abonnementet ditt tilknyttes den e-posten du oppgir ved påmelding. Med ditt passord får du heretter daglig lett adgang til NorskePLUSS+

Vi er en flittig gjeng hos Norrbom Marketing. Her får du en kort presentasjon av noen av de som leverer innhold til NorskePLUSS+:

Sara Laine

  • leverer spennende historier og gir verdi til det redaksjonelle innhold. Som redaktør for En Sueco, vårt svenske magasin, har Sara styr på alt som rører seg på Costa del sol.

Henrik Andersen

  • holder tritt med nyhetene og den spanske politiske scenen. Henrik finner man oftest med nesen i avisene, da det er han som vurderer hva av alt det som skjer i spansk politikk som skal formidles videre til våre lesere.

Karethe Linaae

  • Som redaktør for Det Norske Magasinet bryr Karethe seg spesielt om spansk kultur, historie, natur og livsstil. Hun er ellers skribent for blant annet Essential Magazine, Society Magazine, La Danesa, En Sueco og Det Norske Magasinet. Hennes bok ‘Casita 26’ blir utgitt på spansk høsten/vinteren 2021. 

www.norskemagasinet.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.