Månedsmagasinet på Costa del Sol
En tid med utfordringer for alle

En tid med utfordringer for alle

Hverdagen har blitt snudd opp-ned for alle. Alt er annerledes. Ingenting fungerer som før. Det er en utfordring for alle, både privat og profesjonelt. 

Forsikringsbransjen hører inn under kategorien ”essensielle bransjer”. Derfor holder vi åpent ”på avstand”. Ønsker du å innhente tilbud på forsikring, tegne en ny forsikring, endre din nåværende forsikring eller melde en skade, kan du kontakte oss pr. telefon eller e-mail i den normale kontortiden. Vår kontortid er mandag til fredag fra 10:00 – 14:00 og 15:00 til 17:00. Frem til nå har alle medarbeidere hos Kaas & Kirkemann Forsikringsmeglere jobbet online hjemmefra. Fra 27. april begynner vi å jobbe fra kontoret på skift, så vi kan overholde den anbefalte avstanden mellom medarbeiderne. Dessverre kan du ikke besøke oss på kontoret foreløpig. Vi må vente til myndighetene gir instrukser vedrørende gjenåpning av kontorer. 

Vi har hatt kunder som har trengt bil-hjelp i løpet av unntakstilstanden. Bil-hjelpen fungerer nesten normalt. Det kan dog være en utfordring å finne verksteder som reparerer private biler, motorsykler etc. Mange verksteder er lukket, eller reparerer kun kjøretøy til profesjonell bruk. De fleste takstmenn har også meddelt at de ikke takserer biler, med mindre det kan gjøres digitalt. Forhåpentligvis begynner verkstedene å åpne opp for flere funksjoner snart, så man igjen kan få reparert bilen sin.

Vi har også en del utfordringer når det gjelder skader i boliger og forretningslokaler. Mange håndverkere rykker kun ut i meget akutte situasjoner. De fleste takstmenn takserer kun hvis det kan la seg gjøre via videokonferanse.

De fleste av oss vil helst ikke til lege eller på sykehus i disse tider. Det er dog visse tilfeller hvor man er nødt. Selv om det er unntakstilstand hjelper vi fremdeles med autorisasjoner fra forsikringsselskapene. Hvis du er vant til å komme på vårt kontor for å få en autorisasjon, kan du i stedet for ta et bilde av dokumentasjonen og sende den pr. email. Deretter sender vi deg autorisasjonen.

Det har oppstått mange spørsmål i løpet av denne krisen vedrørende dekning av forsikringene, bl.a. om det er nødvendig å ha bilforsikring når man nå ikke kan komme inn i Spania, m.m. Du kan finne svar på mange av de spørsmålene som mange har akkurat nå på vår hjemmeside www.kaaskirkemann.com under ”Nyheter og Information”.

Vi vil gjerne si takk til våre kunder for den forståelsen og tålmodigheten som de har utvist i løpet av denne krisen. Forhåpentligvis er Spania kommet over det verste nå, og vi kan se frem til lysere tider. Dere må ha det godt alle sammen, og passe på dere selv og de andre. 

På forhåpentligvis snarlig gjensyn, Pernille Kaas

Av Pernille Kaas

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.