Månedsmagasinet på Costa del Sol
Cruiseskip forventes tilbake i Málaga fra juni

Cruiseskip forventes tilbake i Málaga fra juni

Cruiseskipene kommer endelig tilbake til Málaga havn i juni, riktignok bare med innenriksruter, sier presidenten for havnemyndighetene i Málaga, Carlos Rubio. Nå når Junta de Andalucía har godkjent sikkerhetsprotokollene for skip med spanske ruter (internasjonale seilaser er stadig forbudt), har cruiseselskapene vist interesse for å operere gjennom Málaga i sommer, sier Rubio.

”Prognosen viser at vi innen juni vil se de første skipene i Málaga, selvfølgelig med begrenset kapasitet og med alle sikkerhetsforanstaltninger på plass, men det er en start … en gradvis retur av en bedrift som er så viktig for denne byen, og som i et normalt år bringer mer enn 500 000 passasjerer, ”sa han.

”Et hvert cruiseskip som har en nasjonal rute, kan komme til andalusiske havner,” fortsatte han og påpekte at flere selskaper planlegger ruter innen Andalucía for å demonstrere områdets mangfoldighet, mens andre vil inkludere havner i Cartagena, Valencia og Barcelona.

(Kilde: Sur in English)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.