Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: utbruddet under kontroll

Covid-19: utbruddet under kontroll

Det er i dag ti mindre utbrudd av det fryktede Coronaviruset i Andalucía. To av utbruddene er i Málaga-provinsen. Det største og mest bekymrende er et utbrudd på et Røde Kors flyktningesenter, hvor 103 personer har blitt smittet. Myndighetene har i de siste dagene testet intens og isolert alle i de smittedes omgangskrets, for å i dag kunne erklære smitteutbruddet under kontroll. Alt Røde Kors personale med relasjoner til to andre flyktningesentre har også blitt testet. Det andre utbruddet skal være i byen Casabermeja nær Antequera. Syv innbyggere fra samme familie og omgangskrets har blitt smittet og er nå i isolasjon. 

I den siste måneden er det bare én person i Málaga-provinsen som har mistet livet til Covid-19.  Det er i dag bare 12 pasienter innlagt på provinsens sykehus – og bare én av disse på intensiv avdeling.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.