Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: stabile smittetall i Málaga

Covid-19: stabile smittetall i Málaga

Med daglige smittetall på omkring 200 mennesker, betegner myndighetene Covid-19 smitten i Málaga-provinsen som under kontroll. De siste ukene har smitten konstant ligget på mellom 150 og 300 personer, hvilket er en halvering i forhold til i sommer, hvor smitten var på sitt høyeste. På provinsens sykehus er det samlet litt over 150 pasienter innlagt med sykdommen – hvorav 27 ligger på intensiv avdeling. 

Smittetallene fra Málaga-provinsen står dessverre i sterk kontrast til det øvrige Spania, som med daglige smittetall i størrelsesordenen av 15.000 satte ny uheldig rekord på helgen. Tallene er stabile flere steder – men fortsatt altfor høye. Det står ille til i Navarra regionen, hvor myndighetene nettopp har stengt for all trafikk til og fra regionen i forsøk på å minske smitten. Tilsvarende lukker alle restauranter i regionen i de kommende 15 dager. Til gjengjeld går det nå bedre i Madrid, hvor myndighetenes restriksjoner begynner å gi resultater. For bare et par uker siden var smittefaren i Madrid større enn alle andre steder i Spania.

(Kilde: dagbladene Diario SUR og El País)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.